3 gode råd til at skabe en mindeværdig studiefest

Rigtig mange studerende har lige inden sommerferien været oppe og forsvare speciale eller bachelor, og kan derfor vinke farvel til skolebænken og de mange studiekammerater.

Det kan være en ambivalent følelse, eftersom du nu er færdig, men måske har fået opbygget nogle gode venskaber med dine medstuderende, som du nu ikke længere skal se på daglig basis. Derfor kan du her få 3 gode råd til, hvordan du kan skabe en mindeværdig studiefest for jer alle.

 

Et brag af en fest med hjælp fra ZubarDubar


Eftersom I alle er ved at være færdige med eksamener og nu skal videre, så er der ikke noget at sige til, hvis I gerne vil give den lidt ekstra gas en sidste gang. 

Derfor bør I også gøre lidt ekstra ud af arrangementet, for at sikre jer, at I får en mindeværdig aften, som I altid kan huske tilbage på med et smil. 

Der er mange måder hvorpå I kan holde en god fest på. I kan lave det i tro stil med studiet og lave en fredags bar med hjælp fra ZubarDubar. Med denne smarte løsning så behøver I overhovedet ikke at stå for planlægningen, for det skal ZubarDubar nemlig nok klare. 

Vælges denne løsning så kan et andet forslag være optionen lej en bartender, eftersom I så også slipper for selv at skulle stå og mikse diverse drinks sammen. 

 

Sjove selskabslege der bringer gode minder

Til enhver fest er det altid sjovest, hvis alle hygger sig. Men det kan være svært at vide, eftersom der hurtigt kan være mange mennesker med til disse fester. Derfor kan du med fordel overveje at lave nogle selskabslege, som I alle kan være en del af.

Det kan være alt fra de helt klassiske ”jeg har aldrig” eller ”hvem er mest tilbøjelig til” til sjove stafetter og andre lidt mere udfordrende lege, som sætter gang i festlighederne og ikke mindst sammenholdet.

Det er altid sjovt at lave en masse lege, for det hjælper med at involvere alle og sørge for, at I har en god aften med en dejlig og behagelig atmosfære. 

 

Sørg for at nyde hinandens selskab 

Det er jo desværre ofte tilfældet, at man har en tendens til at miste lidt af kontakten, når man går fra at snakke sammen dagligt, til pludselig at lave helt forskellige ting. Det er ganske naturligt, men ikke desto mindre kan det være lidt trist også.

Når nu dette hurtigt kan blive en realitet, så sørg for at nyde jeres studiefest, og nyde hinandens selskab. I ved ikke nødvendigvis hvornår I skal ses næste gang, så indtil da, sørg for at få mest muligt ud af dagen og aftenen. Det vil I på sigt virkelig sætte pris på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *