3 ting du bør anskaffe dig til din hund

Er du for nylig blevet hundeejer? I så fald er det nok en god ide at læse med her.

I denne artikel vil du nemlig få nogle gode råd til, hvilke tre ting du bør anskaffe dig til din hund. Læs med her hvis det er af interesse for dig.

Holdbare madskåle

Hvis du netop har anskaffet dig en hund, så skal du ud og have fat i nogle nye madskåle. Og det er ikke lige meget, hvilken slags madskåle det er du får fat i.

Det er en god ide, hvis det er nogle madskåle, som kan holde til lidt af hvert. Alt efter hvor gammel din hund er, og hvor velopdragen den er, så kan den godt finde på at gnave lidt i skålene. Nogle hunde kan også godt finde på at hive fat i madskålen og tage den med hen til sengen.

Det er netop derfor, at det er en god ide nøje at overveje, hvilke mad- og vandskåle det er man benytter. De skal kunne holde til at hunden bider lidt i den. Og de skal helst heller ikke være for nemme at rykke rundt på. Ellers vil du hurtigt have en stor vandpøl ude i køkkenet, som du er nødt til at rydde op.

Masser af legetøj

Det er altid en god ide at have masser af legetøj til din hund, så den kan holde sig underholdt, imens du ikke selv er til stede. Hunden er trods alt ofte overladt til sig selv i mange timer ad gangen, imens du er på arbejde eller lignende. Det er derfor vigtigt, at den har noget at give sig til, imens du ikke kan være sammen med den.

Dette er især vigtigt, hvis du har anskaffet dig en hundehvalp. En hundehvalp har brug for en masse ting at bide i og en masse ting at lege med. Hold den godt beskæftiget ved at anskaffe en masse forskelligartede legetøj til den. På den måde går den ikke og bider i din hånd eller i dine ankler. 

Prøv dig gerne frem med noget forskelligt legetøj. Det er ikke alle hunde der kan lide de samme former for legetøj. Og lige som du selv har visse interesser inden for bestemte underholdningsmidler, så har din hund det også. Det er derfor vigtigt at prøve en masse forskellige ting af.

En hundelem

En hundelem er en meget god investering, hvis du bor i en bolig og gerne vil have, at din hund kan rende ind og ud selv. En hundelem kan give en meget større frihed både til hunden og til dig selv. Når du har en hundelem, behøver du ikke hele tiden at rejse dig fra sofaen for at lukke hunden ud i baghaven. 

Vær dog opmærksom på at hundelemmen ikke skal give hunden adgang til områder af boligen, hvor den nemt kan stikke af fra dig. Sørg for at indhegne din baghave så din hund for eksempel ikke kan rende ud på gaden og lave unoder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *