3 tip til at finde den rette festkjole

Tøjkrise. Det er et begreb, de fleste af os kender. Især når vi skal til en fest og ikke har en las at tage på. Hele garderoben skriger på fornyelse og du er i syv sind omkring, hvad du skal tage på. I stedet for at rive håret ud og give op på forhånd kan du læse de her tips til, hvordan du vælger den helt rette kjole. Det behøver ikke at være dyrt eller svært at finde den rette kjole. Det vigtigste er, at du finder noget, du har det godt med at have på. Og her er et par idéer til, hvordan du kan opnå det.

1 Sørg for at den matcher festen

Der er stor forskel på fester, og derfor er der også stor forskel på festkjoler. Hvis du skal til en teenage fødselsdag er det måske ikke gallakjole du skal gå efter. Til gengæld kan en denim nederdel og en almindelig top måske synes lidt underdressed til lancier på gymnasiet. Barnedåb kalder ofte på noget pænt, der ikke er for eksklusivt, der samtidig udstråler, at du har gjort noget ud af dit selv. Det er også godt ikke at komme i hvidt til et bryllup. En havefest betyder, at du skal tænke praktisk, og en aftenfest indbyder til noget lidt mere frækt end en konfirmation. Du skal ikke længere fortvivle, der er råd at hente. Der er ikke noget værre, end at være under- eller overdresed. Begge dele er faktisk lige slemt.

2 Farve

Du kan finde den smukkeste kjole og købe den. Når du kommer hjem er der bare et eller andet galt. Det er ofte fordi, den ikke matcher din hudfarve. Det er ikke fordi, der er noget galt med dine farver. Det er bare fordi, du skal udnytte netop dine farver til din fordel. Er du mørk i huden kan noget med en varm glød understrege din varme. Og hvis du er klassisk skandinavisk blond, er lyse farver ofte den rette vej at gå. Det skyldes, at det skaber liv og komplimenterer dine farver. Når din kjole matcher din hud-, hår og øjenfarve er du sikker på at se godt ud. Til alle årstider og alle fester. Prøv selv at prøve forskellige farver af den samme kjole i prøverummet. Der er en verden til forskel.

3 Accessories gør forskellen

Accessories er et must i alle garderober. Med de rigtige smykker, bælter, tasker og tørklæder kan du pifte alle kjoler op. Det er simpelthen det, som kan gøre hele forskellen. Har du valgt en enkel sort eller hvid kjole, kan du ændre hele dit look med fede accessories. Her kan aftenkjolen blive en nytårskjole eller barnedåbskjolen blive til en god tur i byen. Nu er du godt rustet til at komme over din tøjkrise og bare nyde festen. Husk altid at have en taske, et smykke eller et tørklæde, du kan bruge til dit festtøj. Det kan spare dig en masse penge og frustrationer. Der er ikke en nemmere måde, at blive festklar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *