5 gode produkter til at optimere din skønhedsrutine

De fleste kvinder i Danmark har en eller anden form for skønhedsrutine. Den kan være mere eller mindre omfattende, men generelt er der en stor almen interesse for at se godt ud, og et ønske om at passe på sin hud og sit hår.

Skønhedsprodukter er dog en hel videnskab i sig selv, og derfor kan det være uoverskueligt at skulle opdatere sin rutine. Samtidig er det en verden i rivende udvikling, så man skal også bruge noget tid på at følge med i de nyeste tendenser.

Her kommer 5 gode råd og produkter, som du nemt kan implementere i din rutine. Alle produkter kan du købe til meget fordelagtige priser på www.hair247.dk.

En lækker og naturlig duft

Den nyeste mode indenfor parfume er naturlighed. Det skal ikke være den tunge duft længere, men derimod en mere frisk og naturlig udgave. Mange firmaer begynder at hoppe med på denne bølge, og rigtig mange danske kvinder har allerede taget denne tendens til sig.

Hvis det også lyder som noget for dig, så kan du med fordel kigge efter mærket Clean på hylderne. Som navnet antyder går de efter mere ”rene” dufte, så du kan dufte af regn, vasketøj eller andet stille og roligt.

Få styr på den store manke

En stor gren af skønhedsprodukter er hårprodukter. I alle afskygninger kan man få shampoo, kure og lignende. Her er der igen en mere naturlig tendens, hvor man anbefaler at prioritere nogle ekstra penge på produkter, som tilgodeser dit hårs naturlighed og type.

Det skal ikke bare være den billige shampoo fra supermarkedet, fordi dens kemi hænger sammen med den pris, du kan få den til. Derfor kan en lidt dyrere shampoo ændre hele dit hårs udseende og karakter.

Alle produkter fra Kevin Murphy er lavet af specialister, så det oprigtigt passer godt til den type hår, som den beskriver den er egnet til.

Mandens skæg og hår skal også være snorlige

Det er ikke kun kvinder, som går meget op i sig selv. Også mænd er kommet en del mere med på skønhedsrutinerne, og dette er kun dejligt.

Både skæg og hår kan styles, men flere produkter til dette hænger i gamle traditioner, og derfor vil det ofte gøre hår og skæg fedtet og stift at se på. Hvis du vil have et produkt, som følger tidens tendenser, så skal du med sikkerhed vælge voks fra American Crew.

Så er du sikker på at skægget sidder knivskarpt hele dagen, og håret bliver på ingen måde stift og fedtet at se på.

Gode produkter til huden

Huden skal der virkeligt også passes på, især i Danmark hvor vind og vejr nemt kan slide på kroppens største organ. Her kan du med fordel igen kigge i mere naturlige baner, så du ikke propper alverdens kemi på din sarte danske hud.

Mærket ”Evolve” profilerer sig som ”organic beauty”, og det er lige netop det, som din krop og hud gerne vil have. Nænsom hudpleje, der tilgodeser kroppens naturlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *