Bækkenbundskugler – er du til det ene eller andet?

Bækkenbunds kugler er på alles læber, men der findes dog stadig en hel del mennesker, der stadig ikke har opdaget disse fantastiske små kugler. Bækkenbundskugler har to funktioner, og man kan som bruger selv vælge om man ønsker den ene eller anden funktion (eller måske begge). For det første kan du ved at bruge bækkenbundskugler styrke dine muskler i de nedre regioner – og især dine bækkenbundsmuskler; for det andet er bækkenbundskugler også et blidt, men fremragende sexlegetøj, der kan give dig en lang og blid orgasme, der stort set ikke kan matches andre steder.

Til at styrke bækkenbundsmusklerne

Hvis du blot er på udkig efter at styrke dine bækkenbundsmuskler, så kan du med fordel prøve følgende fremgangsmåde:

 

  • Begynd med at lægge dig på ryggen, og indfør derefter bækkenbundskuglerne.
  • Når dette så er gjort, skal du nu spænde musklerne i din bækkenbund, så dit underliv klemmer om kuglerne.
  • Sørg for at spænde i omtrent 5-10 sekunder, og hold derefter en lille pause i samme tidsinterval.
  • Denne proces gentages herefter ca. fem gange, og op til tre gange om dagen.

Til seksuel nydelse på egen hånd

I modsætning til f.eks. en dildo, som man jo kan bevæge ind og ud, så vil du absolut få mest ud af at lade bækkenbundskuglerne blive hvor de er. Du vil nu ganske hurtigt opdage, at en fantastisk orgasme er lige rundt om hjørnet, og at bækkenbundskugler er et fremragende sexlejetøj.

Som erotisk krydderi sammen med en partner

En god måde at bruge bækkenbundskugler sammen med en partner på er inden i rent faktsik dyrker sex. Hvis kuglerne benyttes som opvarmning, så vil vejen være banen for en hurtigere, samt stærkere orgasme under selve samlejet. Desuden kan bækkenbundskuglerne også anvendes, hvis i f.eks. dyrker analsex, idet dette virkelig kan gøre hele affæren til en rigtig behagelig oplevelse, idet kuglerne vil presse imod dit g-punkt. I kan også anvende bækkenbundskuglerne som et frækt element i jeres parforhold. Prøv f.eks. at anvende dem som et langt forspil en aften, når i skal på restaurant. Lad kuglerne gøre deres job i løbet af aftenen, og det vil helt sikkert kulminere med noget af det mest lidenskabelige i nogensinde har oplevet på lagnerne derhjemme.

Når orgasmen så er nået

Bækkenbundskugler er rigtig fleksible, og du kan faktisk anvende dem i rigtig mange timer (faktisk helt op til seks timer). Men hvordan fjernes de så egentlig? Langt de fleste modeller kommer udstyret med en praktisk lille snor, der er fastgjort til kuglerne. Denne lille snor gør det utroligt nemt at fjerne bækkenbundskuglerne. Sådan gør du for at fjerne bækkenbundskuglerne:

 

  • Læg dig godt til rette.
  • Brug lidt yderligere glidecreme ved åbningen af din skede.
  • Træk forsigtigt i den lille snor, indtil bækkenbundskuglerne kommer ud.

 

Hvis der er tale om adskilte bækkenbundskugler, skal du i stedet:

 

  • Stå oprejst med fødderne lettere spredt og lettere bøjede knæ.
  • Skub med din skedemuskulatur på samme måde som f.eks. en tampon.
  • Hvis bækkenbundskugler ikke kommer ud, skal du ikke gå i panik; tilføj blot lidt ekstra glidecreme, og de vil såmænd hurtigt komme ud.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *