Bambus dyner er både varme og kolde

Det lyder måske underligt, det er det jo egentlig også, men bambus dyner er både varme og kolde. Det vil jo så sige at de faktisk er temperaturregulerende, det går folk i hvert fald og siger. Bambus dyner, er ikke nok med temperaturregulerende, bambus dyner er også fugttransporterende, hvilket begge ting er med til at holde din nattesøvn lige hvor du vil have den. 

Nattesøvnen påvirkes af temperaturen som er for lave eller for høje, er de for høje vil du måske svede, hvilket igen kan påvirke den. Med en bambus dyne vil du holdes på den temperatur som du ønsker, eller det vil sige, den temperatur som din krop ønsker, og derved bevare de ca 37 grader, som kroppen gerne skulle bevare for at holde sig så meget i ro som muligt. 

Lad din bambus dyne gøre arbejdet for dig

Når din krop skal regulere din temperatur, fordi dine omgivelser ikke gør det for dig, så skal din krop bruge energi herpå. det er selvfølgeligt ikke en god idé hvis du gerne vil opspare din energi, så du kan bruge den senere. Det er netop hvad kroppen gør om natten, imens du sover. Den opspare energie, så du kan bruge den næste dag. Så hvis du sover dårligt om natten, ja så vil du ikke have så meget energi om dagen. Uha, det kribler næsten helt i mig når jeg skriver disse ting, fordi jeg ved jo hvad svaret så er. Lad bambus dynen holde din krop i den rette temperatur, så din krop kan slappe af og lade op. 

Er der andet du har brug for at vide noget om? Måske er der, men jeg er ikke sikker på om det vil gavne dig at læse videre, fordi, der kommer ikke så meget mere info i din artikel, Nej Bambus dynerne, var hvad jeg havde for nu, så hvis du gerne vil læse videre, må du ud og finde dig en anden artikel der ude på nettet, fordi denne bambus dyne artikel er slut. 

Jeg håber at du får en skøn dag derude, og at du erhverver dig en bambus dyne, som kan holde din krop dejlig tør og varm om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *