Billig fagforening og A-kasse og spar op til 6000 kr. om året

Mere end 200.000 danskere har i løbet af de sidste år valgt at skifte til de billigere fagforeninger og A-kasser, simpelthen fordi du kan sparer op til 6.000 om året, blot ved at lave nogle få klik.

De mange muligheder der i dag findes for en Billig A-kasse, giver dig samtidig meget flere at vælge i mellem da der stadig med de store besparelser, findes fagspecifikke muligheder.

Er du f.eks. leder så kan du vælge Ledernes A-kasse og fagforening og der er altså penge at sparer i forhold til dig der måske er i HK i dag, som leder.

Er du selvstændig eller drømmer om at blive det så er det ASE du skal kigge på. Her får du en masse gratis værktøjer til selvstændige. Også her kan du sparer mange penge og det bedste er at du ikke mister noget. Du får fuldstændig det samme eller bedre hjælp, hvis du bliver arbejdsløs eller der opstår en konflikt på jobbet.

Husk at du vælger en fagforening der passer dig bedst. Hvis du er i tvivl så tag kontakt til et par stykker og se hvem der kan forklare dig bedst, hvad du opnår.

Derudover har du flere steder mulighed for lønsikring hvilket kan sikre dig yderligere end de ca. 18.000 kr. du vil få på dagpenge. Denne løsning er stort set altid billigere hos disse end hos de store forbund. Altså sparer du mere på denne måde.

Spar op til 270.000 i din tid på arbejdsmarkedet

Der er ikke så lidt at sparer hvis du i dag er 25 år og klar til at starte på arbejdsmarkedet. Ganske vist skal du være her i mange år (lige nu til du er 70), men det klarer du jo nok. 45 år af 6.000 kr. giver altså den nette sum af ikke mindre end 270.000 kr. Penge du kan investere i din alderdom, så der er penge til det lidt sjovere eller du kan bruge dem på ferie og sjov til dig og familien.

Uanset hvad, så er det smart at kigge på en ny fagforening.
Alle gør det med forsikringer, tandlæger mv. Her finder vi den bedste og billigste her og nu eller hvor vi kan sparer på bilen.

Hvorfor ikke gøre det samme her og få en billig Fagforening og A-kasse? Tiden du skal bruge på det er mindre end at finde en billigere forsikring. Fortjenesten kommer hvert år og du kan gøre det igen, hvis der kommer et nyt og bedre tilbud. Uden risiko for dig.

Du beholder din anciennitet når du skifter

Det er fuldstændig det samme som med forsikringer. Du beholder din anciennitet når du skifter fagforening og eller A-kasse. Du starter ikke forfra, og du mister ikke en krone, hvis du bliver arbejdsløs.

Det bedste er at de er klar til at lave alt arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er at du klikker Ja tak til at blive kontaktet eller tilmelde dig online. Så klarer de resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *