Bjærgningskontoret

Når vi går på nettet og leder efter kontorartikler, bliver vi altid imponeret. Begrebet kontorartikler dækker over virkeligt mange ting. Det kan dække over alt lige fra borde, som kan hæves og sænkes til klisterbånd. Imellem hæve-sænkeborde og klisterbånd er der så bare så mange ting, som et kontor har brug for: Stole, lamper, skriveredskaber, printere, PC’ere, papir, whiteboards, opbevaringsskabe, reoler, arkivmøbler … listen er uendelig.

Så, det kan være noget af en udfordring at lede efter kontorartikler på nettet. Du skal virkelig være klar over, hvad det er, du har brug for.

Online er stedet

Og hvorfor så det? Jo, fordi det er fristende at sidde og surfe rundt på et godt site, som sælger kontorartikler. Der er så mange ting, man har brug for, men det er ikke altid lige nu og her. Fx kan blæk til printeren være på tilbud i den shop, som du kommer ind på, men har du virkelig brug for det nu? Det forældes, og hvis du køber nu, og først har brug for det om et halvt år, så smider du penge ud ad vinduet.

Andre gange kan det naturligvis være godt at købe et godt tilbud. Mange ting kan lagres – fx papir, så længe det ikke bliver udsat for fugt.

Forleden, her på kontoret, var vi inde på en stor shop, der sælger kontorartikler online.

Cool site: Nemt at klikke ind på de forskellige kategorier men vi blev helt forført. Vi skulle sådan set bare se, hvad prisen på en skrivetavle er, men vi kom faktisk til at købe ind for flere tusind kroner. Vi fik købt massevis af papir til photo‐prints.

Vi laver jo de her bøger for folk, der gerne vil have deres egne fotografier samlet i en bog, som de kan vise frem, så det er godt, når vi kan vise dem et konkret eksempel, når de kommer ind i butikken her. Vi købte også massevis af selvklæbende etiketter. De er gode at have. Vi bruger dem til at skrive adresser på. Så er det nemmere at få konvolutterne sendt, når vi skal sende invitationer ud til kunder. Det gør vi altid, når vi laver en foto-udstilling.

Skrivetavler i glas eller metal

Vi fandt en skrivetavle, en rigtig flot én. Den vil passe godt til stilen her på kontoret. Det er en glastavle. Den er stor, og den er postkasserød. Så den passer godt ind i lokalet, vi alle sammen sidder i. Lokalet er et loft i en gammel industribygning på Østerbro.

Så vi har ikke værelser, men kun adskillelse via vores egen diskretion og enkelte, mobile møbler. Centrummet i lokalet bliver selvfølgelig brugt som fotostudio, hvor fotograferne arbejder med modellerne eller objekterne, som skal fotograferes. Vi kan godt lide god stil, og det har den her skrivetavle. Den er beregnet til at sidde på væggen.

Den er virkeligt cool. Den kan hænge på væggen, der støder op til nabobygningen. Dér er der ingen vinduer, og tavlen vil derfor ikke stjæle noget som helst dagslys. Ejerne af firmaet er ret opsatte på, at vi får sådan en tavle ind. Den vil være perfekt til at skrive meddelelser på til at hænge bilnøglen op på. Senere hen kan det være, at de får råd til at købe én mere og rigtig stor glastavle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *