Black Friday er kommet for at blive

Da Black Friday først kom til Danmark, var der ikke mange butikker, som var med på denne amerikanske tradition. Og der var ikke mange danskere, som gad gå på tilbudsjagt lige netop denne dag. Her i Danmark har vi altid haft vores store vinterudsalg i januar, og hvorfor skulle vi så hoppe på denne amerikanske tradition?

Det spurgte både borgere og butikker sig selv om, men her efter nogle år er det for alvor en tradition, som har vundet indpas. Det er nemlig en alletiders chance for at købe julegaverne til stærkt nedsatte priser, ligesom der ofte er endnu bedre tilbud end på det traditionelle januarudsalg.

Derfor kan man efterhånden konkludere, at Black Friday er kommet for at blive her i Danmark. Butikkerne bakker også op om konceptet, da det ellers kan se konkurrenterne vinde kunder, hvilket butikkerne selvfølgelig ikke ønsker.

Vi kigger i stigende grad mod udlandet

Og det er ikke kun Black Friday, som er kommet for at blive. Kigger man på en anden tradition, som har været her i landet i lidt længere tid nemlig Halloween, så er dette blevet kæmpe stort.

Det tog også lige nogle år inden danskerne tog Halloween til sig, og det samme var faktisk gældende for Valentins Day. Og sådan er det jo med traditioner, det tager ofte lidt tid før folk får øjnene op for alle fordele. Og når det først er sket og man har fejret det en gang med succes, så bliver det en tilbagevendende tradition.

Har du tidligere købt en masse varer til stærkt nedsatte priser på Black Friday, så vil du med sikkerhed huske denne dag til næste år, så du igen kan spare mange penge på dine indkøb.

Og har børnene først deltaget i Halloween en gang, så vil de med sikkerhed være med det næste år også. Og der er hyggeligt med alle disse traditioner, da de er med til at udvikle Danmark.

Og der er jo ingen, som tvinger en til at købe de billige julegaver til Black Friday eller gå med på uhyggen til Halloween, man kan bare tage de ting, som man har lyst til at deltage i. På denne måde kan man få glæde af de ekstra traditioner, som man har lys til at have i ens liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *