Danskerne er vilde med sommerdating

gag ball

Vidste du, at danskerne har en tendens til at date mere seriøst i efteråret og om vinteren, mens foråret og sommeren er mest populære for casual dating? Sommeren er den perfekte årstid til at eksperimentere og udvide din horisont.

Dating er for alle

Det er ikke kun dating med det formål at finde en kæreste, der hitter i Danmark. Sexdating bliver også stigende mere populært. Her er det ikke den store kærlighed, der er målet, men seksuel tilfredsstillelse med ligesindede.

 

Danskerne finder primært deres dates på internettet eller gennem apps. I dag er der efterhånden en dating-hjemmeside for alle, og dating-scenen er blevet meget nichebetonet. Du kan eksempel målrettet oprette dig på hjemmesider henvendt til landmænd eller højtuddannede, folk over 65 eller datingsider for homoseksuelle. Med andre ord er dating for alle.

 

Der findes også hjemmesider henvendt direkte til dig, der blot ønsker seksuelle møder eller at date mere casual. Der er også virtuelle mødesteder for par, der ønsker at pifte deres sexliv op ved at bringe et nyt ansigt ind. Tinder er stadig populær herhjemme til både sex og seriøs dating og dominerer suverænt den digitale datingscene.

Udfordr dit sexliv

Hvad enten du er i et fast parforhold eller single, eller måske bevæger dig i grænseområdet mellem de to, er sommeren ideel til at pifte tingene i soveværelset op.

 

En gagball har ry for at være at finde i dunkle SM-kældere, men det er en af de stykker sexlegetøj, der bliver mere og mere populære herhjemme. Det kaldes også en ball gag og startede egentligt med at være populær i fetish-branchen. Det er et relativt billigt stykke sexlegetøj, hvorfor du ikke sætter økonomien over styr ved at prøve noget nyt. Det er en sjov måde at udfordre sig selv eller din partner på.

 

I kan også være ball gaggen en del af en række udfordringer, som i på forhånd bliver enige om og giver hinanden, som skal udføres inden en rum tid. Det kan f.eks. være på jeres sommerferie.

Flere danskere dater om sommeren

Danskerne er i forvejen vilde med dating, men vores forkærlighed for at mødes med andre singler er endnu større om sommeren. Det viser en nylig undersøgelse fra Danmarks Statistik. Selvom internetdating er populært, behøves det hele heller ikke foregå bag en skærm på computeren eller telefonen, for sommeren betyder også, at flere danskere er ude og nyde det gode vejr. Derfor er der også langt bedre vilkår for at date i den virkelige verden.

 

Det betyder også mindre pres for at finde noget seriøst, for markedet er stort og ved at mødes fysisk først, fremfor på telefonen, er der intet pres for hvad der skal ske og hvornår. Det er yderst uforpligtende og det gode vejr om sommeren giver anledning til kreative planer i det fri.

Det er dog ikke kun singler, der føler større trang til at udforske det frie datingmarked om sommeren. Undersøgelsen viser nemlig også, at en stor del danskere, der allerede er i et parforhold, alligevel tjekker markedet af singler ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *