En ordentlig seng

Vores helbred og komfort kommer først, når vi vælger seng

Flere og flere vælger nu seng efter sengekomfort og ikke efter, hvad pengepungen finder bedst, og dette er en udvikling, som kan vise sig at have god betydning for vores helbred. Selvom vi tilbringer omtrent en tredjedel af vores liv i sengen, er det nemlig ofte det økonomiske spørgsmål, som spiller ind, når en ny seng eller madras skal vælges, men på nuværende tidspunkt vinder eksklusive og velkendte mærker som Auping frem.

God energi starter om natten

Det er ingen hemmelighed, at en god nattesøvn danner det bedste grundlag for en god energi i både hverdagen såvel som weekenden, og netop dette kan være baggrunden for, at flere og flere vælger en ordentlig og dyr seng, når de skal have ny. Vores hverdag præges af et stigende antal stressfaktorer, der gør det nødvendigt at tænke på, hvor meget energi vi bruger, og hvor vores energi kommer fra, og derfor er sengekomfort og nattesøvn kommet på skemaet hos mange. Det er forskelligt, hvor mange timers søvn, vi som mennesker får, men fælles for os alle er, at den energi, som vi optjener, bør kunne holde os kørende hele dagen, og god sengekomfort er et skridt i den rigtige retning. En dyr, men behagelig og veludviklet seng, kan derfor være en vej mod et bedre helbred og mindre stress blandt befolkningen.

Auping madrasser med god ventilation

Varme er en naturlig del af søvn, især i sommermånederne, og vi sveder alle, mens vi sover – også selvom vi ikke bemærker det. Ventilation bør derfor altid være en del af overvejelserne, når der skal vælges ny seng, og et mere eksklusivt mærke som f.eks. Auping, tilbyder madrasser, hvis bund er speciallavet således, at ventilationen er helt optimal. Det giver dig de bedste muligheder for at falde hurtigt i søvn, at slippe for forstyrrelser under søvn og samtidig giver en bedre ventilation også en øget restitution, hvilket er nødvendigt, da restitution er kroppens opladningsmetode og danner grundlaget for, at vi kan bevæge os. God ventilation er desuden baggrunden for en lang holdbarhed, og når der investeres i en lækker og luksuriøs seng, bør holdbarheden altid være i orden. Netop holdbarhed er også en udbredt grund til at investere flere kroner i en dyrere seng – den holder ofte længere, og dermed kan investeringen over sigt være tjent hjem.

Elevationssenge er det ultimative

Når det gælder sovekomfort, har madrashårdhed og desuden form betydning, og derfor har elevationssenge vundet mere og mere frem de seneste år. Muligheden for selv at styre, hvordan sengens madras er formet og tilpasset giver den enkelte adgang til den perfekte nattesøvn, som også imødekommer f.eks. rygsmerter eller brug for ekstra benstøtte. Auping tilbyder også ekseptionelt komfortable elevationssenge, og Auping elevationssenge giver kombinationen af god nattesøvn og bedre levevilkår, når de kan hjælpe ved skader, smerter eller andre ubehageligheder.

Professionel hjælp kan være vejen frem

Skal det overvejes, om en dyrere og mere eksklusiv seng er det rette, kan det være nødvendigt med professionel rådgivning, og er man villig til at smide ekstra penge efter en seng, bør man også være villig til at modtage og behandle den vejledning, som man kan få hos specialister. Time2Sleep som ligger i Valby i Hovedstadsområdet, er en af flere forhandlere, som tilbyder senge fra luksus-brands, og som samtidig kan vejlede dig i at finde den seng, som imødekommer den enkeltes ønsker og er den rigtige rent form- og fasthedsmæssigt. Her forhandles bl.a. Auping, som er meget populært blandt det stigende antal kunder, som nu vægter komfort over økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *