En smartere måde at betale på der giver mere luft i økonomien

Onlinekøb er nu blevet lidt smartere og også med mulighed for at afbetale ALT!

Du kan i dag bruge mange forskellige måde at betale dine online køb på. Du kan samtidig også låne penge hvis du mangler. De to ting er nu dog blevet slået sammen i en endnu smartere måde at både betale og afbetale på. 

Har du en måned der er lidt stram, så kan det være svært at købe alt på kortet. Kontoen ser ganske hurtigt ud som om den er klar til at du smider et par pølser på den. Derfor kan man i dag få en smart afbetalingskonto til alle ens online køb. Den fungerer faktisk lidt som en kasse kredit. Den modtages i stort set alle shops i Danmark og gør at du kan samle alle dine køb i en afbetaling. Alt mellem himmel og jord kan købes på den måde. Det kan være tøj, frækt lingeri, sko, tasker, værktøj, alufælge, hårde hvidevarer, møbler, elektroknik ja endda sexlegetøj. Dermed kan alt det du skal have købt, laves om til afbetaling. 

Det er utrolig nemt at komme igang, det er faktisk kun noget der tager få minutter at oprette. Straks du er godkendt, kan du begynde at bruge det.

Hvordan skal det anvendes i praksis?

Når du skal bruge det, så gør du stort set som du altid har gjort. De butikker du plejer at handle i, har uden tvivl mulighed for at tage den betalingsmetode. Du lægger dine varer i kurven som du plejer og går til kassen som du plejer. Her vælger du nu istedet for kort eller mobilepay den nye løsning. Det betyder så at beløbet ikke trækkes fra din konto, men trækkes fra den nye konto. 

Efterfølgende kan du så logge ind på den og afgøre hvor hurtigt det skal betale retur. Vælger du f.eks. 10 måneder, så betale det af i 10 små bidder der automatisk trækkes på dit kort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *