EYELASH EXTENSIONS 

EYELASH EXTENSIONS i Aarhus

Eyelash-extensions er for dig der ønsker enten et simpelt mascara-look eller et look som giver lidt ekstra end det daglige mascara-look. Det handler om hvilken metode og hvilket look man sætter eyelash-extensions i. Hårene kan sættes på forskellige måder alt efter hvilket look du som kunde går efter. Hos Lash-Aarhus går vi meget op i at vejlede og råde til dig hvilket look der passer bedst til din daglig dag samt din øjenform. Vores største fokus er, at bruge nogle gode produkter og vigtigst af alt, at du som kunde går glad ud af døren med dit ønsket resultat.

Eyelash-extensions er en metode hvor du sætter et kunstigt hår på hver af dine egne natur-øjenvipper. De påsættes med en lim så de vil sidde i op til tre til fire uger. Det vil ikke skade dine egne øjenvipper så længe du vælger den rigtige, behandler som går op i kvalitet, og en behandler som ved alt den teoretiske viden der er vigtig, at vide for ikke at skade dine natur-øjenvipper.

Eyelash-extensions kan som skrevet laves på mange forskellige måder. Ofte ser man looks som er voldsomme, og dertil vil vi i Lash-Aarhus blot sige, det er ikke kun sådan det kan laves. Du kan få lavet et look som er helt naturlig som hvis du har mascara på, fordelen er her at du slipper for mascara under øjnene i løbet af dagen. Du vil hele dagen have et naturligt buk på dine vipper som kan være med til, at få dine øjne til at syne mere åbne. Hvem vil ikke både have en flot mascara på og at vipperne er bukket hele dagen? Så ønsker du at lette din hverdag så hop ind på vores hjemmeside hvor du kan læse meget mere og derudover booke dig en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *