Forsvarsadvokat?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Er virkeligt ulykkelig. Jeg har fejlet. Totalt. Min 16-årige pige er ved at blive en forbryder. Lige nu er hun blevet sigtet for tyveri. Hun var ude og føjte rundt med nogle venner for nogle dage siden. De brød ind i et hus, der stod tomt og stjal nogle af husets ejers ejendele. Nogle smykker og en laptop. De har solgt tingene til en eller anden marskandiser.

Ungdomskriminel

Jeg opdagede det, da hun blev indkaldt til møde i ungdomskriminalitetsnævnet. Hun er heldig. Hun er jo faktisk over den kriminelle lavalder. Så det er måske ikke så alvorligt. Det er, i hvert fald første gang hun er blevet sigtet.

Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv om, hvor det er, jeg har gjort noget forkert. Vi har talt meget om, hvad der er rigtigt og forkert under hele hendes opvækst. Vi har gjort meget, for at hun skulle få alt, hvad hun ønsker sig. Ja, vi har måske forkælet hende for meget. Måske har vi ikke lært hende at sætte grænser for, hvad hun vil være med til? Jeg kan mærke, at min hjerne er ved at brænde sammen af alle de tanker og spørgsmål, jeg har. Min mand er lige så frustreret, som jeg er. Vi har talt meget mellem os om, hvad der er gået galt. Men vi finder ikke noget svar.

Beskikket advokat

Under mødet i ungdomskriminalitetsnævnet fik vi at vide, at hun kan få en beskikket advokat, som vil hjælpe hende igennem retssagen. Det er vi naturligvis taknemlige for. Men vi har også talt med vores egen advokat. Han er godt nok strafferetsadvokat, men han kunne give os nogle navne og telefonnumre til andre advokater, han kender, som er meget bedre til strafferet, end han er. Vi har ringet til et par stykker af dem. Mest fordi vi gerne vil høre, om de kan give os gode råd, og om, hvor store honorarer de skal have. Vi har fået en idé om, hvad en strafferetssag kan betyde for vores datter og om, hvor meget det kan komme til at koste os.

En god forsvarsadvokat

Der var en af advokaterne, som var rigtigt sød, og som forklarede os, at han gerne vil tage sagen på sine skuldre. Han har god erfaring som forsvarsadvokat fra https://forsvarsadvokat.com/. Han bad os forklare, hvad vi vidste om sagens omstændigheder. Efter en meget lang samtale med ham mente han, at man kan argumentere for gruppepres på min datter, og det kan være en formildende omstændighed. Jeg håber, at han har ret. Jeg er dog meget betænkelig. Som 16-årig må man da kunne sige fra. Ikke?

Man må da kunne gøre indvendinger, hvis man synes, at noget er forkert. Vi har lavet en aftale med advokaten om, at han tager sagen. Han har ret til at være beskikket for hende. Og kommer hun ud af sagen med en mildere dom, så får han et ekstra honorar af os. Det ved han bare ikke endnu. Men vi har bestemt, at sådan skal det være. Lige nu handler det om, at vores datter skal have den bedste advokat, vi kan finde. Og åbenbart er vi ikke alene med den slags problemer – læs bare her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *