Den gamle drøm fra Tyskland

De, der kender mig rigtigt godt, ved, at jeg siden jeg var en stor dreng har haft en særlig drøm, der handler om vand. Og helt præcist: Drømmen var og er at være skipper på en af de flodbåde, der sejler med godt på de europæiske floder. Vidste du, at man faktisk kan sejle hele vejen fra Amsterdam til Sortehavet?

Det startede i Tyskland

Som dreng var jeg med mine forældre på ferie i det sydligere Tyskland. Vi turede rundt i områderne omkring Mosel og Rhinen.

Der så jeg dem første gang – de (i betragtning af vi taler om floder) kæmpestore skibe, der også ofte omtales som lægtere.

Hele konceptet med at sejle på floderne, have sit hjem bagerst på skibet og se verden og årstiderne skifte. Åh ja… Den drøm har aldrig sluppet mig, og selv her mere end 40 år senere, er det stadig den store drøm.

Det skete dog aldrig, og nu er det jo nok for sent, men det forhindrer mig ikke i at tage fruen på nakken og holde ferie ved en flod hvert år.

Kør selv ferie i Tyskland

Der er jo ikke SÅ langt igen ned til de store floder. Fakisk kunne jeg sikkert få min lyst styret allerede ved Elben og Hamburg, men vi kører nu alligevel altid til de store floder.

Ferieboliger i Tyskland udmærker sig ved at være til at betale, altid i god stand (Ordnunng muss sein) og så er det jo nemt at booke dem på nettet. Vi booker altid ferieboliger i Tyskland via ferielogi.dk

Østrig er på deres program også, og min bedre halvdel er meget opsat på at prøve en ferie der. Selvom der er knap så mange muligheder for at dyrke min lidenskab med ship-spotting der, så er der jo alligevel nogen. Så mon ikke jeg lader mig overtale til at prøve Østrig af sammen med hende?

Der er i hvert fald super lækre steder at holde ferie der, og når først Toyotaen er i omdrejninger, betyder den ekstra køretur jo ikke så meget, vel?

Og nå ja: Tyrol er dælme smuk!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *