Gode Skjorteholdere 

Gode Skjorteholdere 

Er du træt af at din skjorte flyver op af bukserne ved alle stræk eller løft i armene og derved får dig til at se usoigneret ud? BalderClothes ved hvor afgørende det er for en at se smart ud og sikre at ens outfit bare kører. Derfor har vi valgt at indføre skjorteholderen til vores sortiment, så du ej længere skal bekymre dig med at ens t-shirt flyver op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart lille elegant redskab for dig, der ønsker at t-shirten skal forblive nede i bukserne. BalderClothes fører to udgaver af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske udgave, hvor du blot sætter den ene ende i strømpen ind under buksen og op ved t-shirten og garantere dig herved at den ikke er en til besvær mens man bevæger sig og sørger for at blusen er spændt helt op. Den anden udgave er vores v2 udgave, som har 2 ringe, som kan placeres rundt om ens lår og hæfter med klampere i skjorten tre steder i hver side og herved holder trøjen i bukserne.  

Begge modeller har samme funktion, men nogle vil helst den ene frem for den anden, da nogle synes det er mere behageligt at den sidder nede om låret og andre ønsker ikke noget om benet.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget højde for at ej to personer har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 udgave kan reguleres i længde og bredde omkring låret, så man ej skal overveje at skifte skjorteholderen ud, hvis man for eksempel begynder at løve eller taber dig. Skjorteholderen kan herved snildt anvendes til piger.    

Tit brugt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at holde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt anvende skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke kun benyttes til et socialt sammenhænge som konfirmation, man kan sagtens benytte dem på jobbet, hvis man vil have at se skarp ud over for kollegaerne, men kan også let benyttes i hjemmet, hvis man nyder at man ser lækker ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så du er 100 % på at se smart ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er smart til en, som skal til gilde og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden muligvis ej lige er så opmærksom senere på aftenen omkring dit outfit, som man var tidligere på dagen. Her undgår man for at skulle tænke over at t-shirten ryger op af bukserne, når man danser ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit outfit har brug for at ens t-shirten er nede i bukserne, så ved du, at man ønsker at ens look også ser ud som man forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den smarte løsning til dig. Da man ej bemærker den på og får dig til ikke at skulle skænke ens bluse en tanke.  

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *