Gør køreturen endnu bedre med en telefonholder

Efterhånden er hver mands kæreste eje blevet hans telefon eller smartphone. Vi bruger den alle hele tiden og langt de fleste ved altid hvor den befinder sig. Dermed har de fleste af os også oplevet næsten abstinenslignende følelser når vi ikke lige ved hvor vi har lagt vores telefon. Oven i hatten bruger rigtig mange også en stor del af deres tid i bilen til og fra arbejde, skole eller på andre visits. Det er ikke altid at disse to vigtige ejendele virker til at få i godt spænd med hinanden, i det det kan være yderst farligt at bruge sin smartphone mens man kører bil. Med en telefon holder  er det dog muligt at opnå det bedste makkerskab mellem telefonen og ens bil og på den måde få den allerbedste oplevelse.

Telefon holderens mange funktioner

Man kan ikke altid have kæresten eller veninden til at holde ens telefon og styre musikken, når man er på langfart. I det der ikke altid er nogle med en i bilen, hver gang man skal et sted hen. Men i stedet for helt at miste alt det din telefon kan hjælpe dig med på en køretur, findes vil en telefon holder virkelig gør en verden til forskel for dig når du er på farten. Alt ved køreturen bliver nemmere og ikke desto mindre meget mere sikker. I det du ikke skal tage øjnene fra vejen for at se hvad gps’en på din telefon, der ligger på sædet, siger.

For med en telefon holder kan du bevare dit fokus på det du egentlig er i bilen for, nemlig at køre bil. Derimod slipper du for konstant at køre forkert, da du nemt kan se din rute på telefonen, som nu er lige der hvor det er nemmest for netop dig.

Er du mere typen der hellere lytter til musik, når du er på landevejen. Så er en mobilholder stadig en god løsning for dig. I det telefonen vil være mere indenfor rækkevidde og nem at få et hurtigt kig på, vil det være nemmere for dig at kontrollere musikken og skifte sang hvis dette bliver nødvendigt.

Selvsagt er det absolut vigtigste altid sikkerheden, og uanset hvad bør man aldrig lade sig distrahere imens man kører.

En gadget – to funktioner

Det er de færreste som ikke elsker at kunne at købe en gadget som kan løse flere problemer på samme tid, og dermed har mere end en funktion. Med en trådløs oplader til bilen, får du ikke bare som sætningen indikerer en oplader. Nej oven i hatten er det en mobil holder. Du kan nu bevare dit gode overblik over vejens forløb og samtidig få din telefon ladet op. Som sagt er det en trådløs oplader så du slipper for at skulle have et opladerkabel liggende i bilen hele tiden og du undgår også at komme afsted og til din skræk finde ud af at du har glemt at få kablet med. Selvfølgelig skal man være opmærksom på at ens smartphone skal være kompatibel med Qi standard opladning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *