Grænser i et forhold

Det kan være stressende at være i et forhold – og det er uanset, om det er et romantisk forhold, et venskab eller et forretningsforhold – og det kan være nødvendigt med stresscoaching som du kan læse om her: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Naturlige grænser

Nogle gange dannes grænserne naturligt hen af vejen, nogle gange dannes de på basis af de vaner, I har, og bliver så normen. Når der så sker det, at de følges for en tid, og så bliver udviskede kan det skabe stress i et forhold, og det kan være nødvendigt at opsøge en stresscoach, hvis I ikke kan snakke jer til rette om det.

Alle forhold kræver grænser. Grænser er sat indenfor, hvad andre mennesker kan kræve af dig, og hvordan de kan tale til dig. Hvis I ikke har aftalte grænser, kan der opbygges vrede, og det kan give diskussioner og frustrationer.

Tidligere forhold

Vi har alle erfaringer fra tidligere forhold, og disse erfaringer kan du bruge i nye forhold. Hvert forhold er naturligvis forskelligt, men der er med garanti situationer og følelser, som du kan bruge til at skabe grænser og erfaringer i dit nyere forhold. Har du for eksempel været i et romantisk forhold, hvor din partner var kontrollerende, kan du tale med din nye partner om, hvad der i den forbindelse er vigtigt for dig, og du kan være på vagt overfor tegn på noget, der ligner noget, du har været gennem før og sætte en stopper for det.

Ligeledes er det vigtigt ikke at antage, hvad din partners grænser er. Måske bliver du overrasket, og grænserne er enten strammere eller løsere, end du havde forestillet dig. Det er nogle vigtige snakke at få. Det er altid en god ide jævnligt at have en snak med din partner om, om de er lykkelige i forholdet, og om der er noget, I hver især kan gøre for at gøre forholdet endnu bedre.

Hvis man er virkelig fanget af coaching og de mange muligheder, findes der reelle uddannelser på området. En af de mest anerkendte er den danske stresscoach uddannelse hos Lifeconsulting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *