Har du kolde fødder?

Når det er koldt udenfor, er der ikke noget bedre end et par tykke varme sokker eller et par varme hjemmesko. Forskning viser også, at det er med til at værne dig mod forkølelse og influenza, da kolde fødder øger risikoen for dette.

Virus lurer i kroppen

Mange mennesker går med virus i sig om vinteren, og det at have kolde fødder kan få en forkølelse eller influenza til at bryde ud. Den tekniske forklaring er, at dine hvide blodlegemer – det er dem, der er med til at bekæmpe infektioner – bliver færre, når dine fødder er kolde, og du har dermed sværere ved at bekæmpe en infektion.

Hjemmesko er svaret

Det er derfor vigtigt at holde dine fødder varme indenfor med hjemmesko og sørge for varme sko, når du er udenfor i kulden. Er du aktiv udenfor – det kan være løbere og børn, der leger – holdes fødderne varmere, fordi du er aktiv, men husk stadig at gå med sko, der holder dig tilstrækkeligt varm.

En anden god måde at sikre sig mod infektioner er også at holde næsen varm. Er det meget koldt udenfor, bør du dække din næse for eksempel med et stort tørklæde, som du trækker op over næsen.

Lammeuld er bedst

Hjemmesko i lammeuld er perfekte til at holde dig varm. Da de er lavet af et naturmateriale, er de perfekte i alle slags temperaturer. De holder dig varm, når det er koldt, og de holder dig tempereret, når der er brug for det.

Vi har fundet, hvad der uden tvivl er de bedste hjemmesko til både mænd og kvinder  nemlig de svenske Shepherd: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Hjemmesko i lammeuld findes både som hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer. Typisk har de såler, og det gør, at du står bedre fast. Det sker faktisk ofte, at der sker faldulykker i sokker, fordi de ikke står ordentligt fast på underlaget, så hjemmesko med såler er et sikkert valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *