Hawaii er paradis

Det er lige før, sommeren kommer, og vi er lidt sent ude med hensyn til at få planlagt vores sommerferie. Vi har også helt forskellige idéer om, hvordan en sommerferie skal forløbe, og hvad vi vil se. Jeg vil gerne være aktiv. Du ved få cyklet en masse ture, spille tennis og fodbold. Min kæreste vil også gerne være aktiv. Men det skal være på stranden, siger hun. Badeferie. Svømme 5 km hver dag. Det er det, hun vil. Hun gider ikke mase op og ned på cykelstier i bjergene eller forstuve anklen på en tennisbane.

Hvor skal vi hen

Så kan du jo sige, at vi så må gå på kompromis med hinanden. Det gør vi skam også, fordi vi vil gerne holde ferie sammen. Derfor har vi tidligere været på ferie, hvor vi begge to kan få vores idéer om en god ferie udlevet. Hidtil har det været gode ferier. Men denne gang er det lidt for svært for os at få besluttet os for, hvor vi skal tage hen.

Vi har været inde og tale med rejsekonsulenter på adskillige, store rejsebureauer. Men det har bare ikke helt været de rigtige rejser, de har foreslået. Det er lidt frustrerende. Min kæreste er lidt ked af det. Hun foreslog, at vi bare tager en kort afbudsrejse et eller andet sted hen, hvor der er masser af strand og sol. Så kan vi altid tage en sportsferie et andet sted, på et senere tidspunkt. Det er da en idé. Men vi kunne måske også prøve at holde ferie på en ny måde. Måske noget med at fokusere på naturoplevelser i stedet for aktivitet fra min side. Og måske noget med, at hun fokuserer på at opleve naturen sammen med mig i stedet for at fokusere på solbadning og hudcremer.

Hawaii er målet

Den anden dag, da vi var på vej hjem fra endnu et besøg hos et rejsebureau, kom vi så forbi et lille bureau. De havde et lille skilt i vinduet: Hawaii rejser. Hovsa, hvad er det? Jeg så skiltet først og tænkte, at det måske er noget, vi skulle kigge lidt nærmere på. Vi gik indenfor og fandt ud af, at man kan opleve natur på Hawaii, bjergene og havet. Der er koralrev. Og man kan vandre op til vulkankratere. Konsulenten viste os billeder og forklarede om øerne og klimaet. Det er godt nok en lang rejse. Midt ud i Stillehavet. Men det så bare så skønt ud. Grønne bjerge, turkist vand, frodigt. Sundt. Vi hørte også en masse om Honolulu. Hovedstaden. Og vi kunne få rejser i lige så mange dage som vi gerne ville. 7, 10, 15 – intet problem. Vi fik telefonnummeret til bureauet. De var søde. Vi skulle bare ringe dem op, når vi har bestemt os for, om vi vil dertil. Så vil de foreslå et program for os, så vi ikke skal planlægge alt selv. Bare de får datoerne for, hvornår vi vil afsted, og hvornår vi vil være tilbage.
Min kæreste smiler igen. Hun synes, det er en god idé, hvis vi rejser til Hawaii. Vi kan få det hele. Vi skal bare lige vænne os til tanken om, at vi skal uden for Europa. Det har vi aldrig prøvet før. Men vi føler os i ret gode hænder her: https://nicksamerika.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *