Hobby og fritid: En guide til sjov og afslapning

Hobbyer og fritidsaktiviteter er en fantastisk måde at nyde livet og slappe af. De kan hjælpe dig med at lære nye ting, møde nye mennesker og have det sjovt. Der er uendelige muligheder, når det kommer til hobbyer og fritidsaktiviteter, så find noget, der interesserer dig, og gå efter det! Uanset om du kan lide at forblive aktiv eller nyde mere afslappede sysler, er der noget for enhver smag. Kom derud og udforsk dine muligheder!RESUMÉ Kimani Gray, 17, gik med venner gennem Brooklyns East Flatbush-kvarter, da de stødte på en gruppe politibetjente. Politiet sagde, at de civilklædte betjente gennemførte en våbenstikoperation og troede, at Gray var bevæbnet. Vidner sagde, at Gray havde en lille lommekniv klippet til sine bukser, og at han løb, da betjentene nærmede sig. Han blev skudt i ryggen, maven, arme og ben. Ingen af betjentene bar et skilt eller identifikationstøj.

Middag tirsdag: En lækker, nærende måde at afslutte din dag på!

Middagen jeg spiste i tirsdags var fantastisk! Maden var smagfuld og perfekt tilberedt. Selskabet var fantastisk, og snakken flød. Alt i alt var det en fantastisk middagsoplevelse. Jeg havde hørt gode ting om restauranten, og jeg er glad for at have haft chancen for at opleve det selv. Her er nogle billeder af den mad, vi spiste. Restauranten er meget pænt indrettet. Rummet er åbent og får dig til at føle, at du er i en hytte i skoven. Jeg startede med en forret af Wild California Shrimp Ceviche. Rejerne var perfekt tilberedt og krydret med limesaft, koriander, serrano peber og mynte. Rejerne blev serveret på en bund af grapefrugtsegmenter, avocado-stykker og toppet med et shiso-blad.

Hvad er nem mad? 10 retter du kan lave i en fart

Nogle mennesker vil måske sige, at nem mad er fastfood, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der er masser af nemme opskrifter, der ikke kræver meget tid eller kræfter. En af mine favoritter er en simpel pastaret med hvidløg og olivenolie. Alt du behøver er en kasse pasta, noget hvidløg og en flaske olivenolie. Pastaen tager kun cirka 10 minutter at koge, og hvidløget kan svitses i olien, mens det koger. Jeg serverer gerne denne ret med revet parmesanost på toppen. Det er et hurtigt og nemt måltid, som alle vil elske. Politichefen i landsbyen Irvington i upstate New York kritiserede mandag en betjents handlinger, da han pebersprayede en gruppe mennesker, mens de angiveligt var forstyrrende på en restaurant. Hændelsen fandt sted søndag aften.

Link til artiklen

nem aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *