Hurtig lån

Lån nu og her

Man kan vel sige, at betegnelsen “hurtig lån” er meget sigende for det at låne penge med det samme. Hurtig lån nu kan foregå på flere måder, idet der findes en række forskellige lånetyper på markedet. De mange lånetyper har forskellige navne, men i bund og grund dækker de oftest over stort set den samme ydelse.

Fælles for alle hurtige lånene er blandt andet, at du kan bruge pengene på præcis det, du har lyst til. Långiveren blander sig ikke i, om pengene skal bruges på en ny vaskemaskine, bil, scooter eller ren og skær fornøjelse og selvforkælelse.

Krav

Derudover skal du, som låntager, ikke igennem en omfattende kreditvurdering, men du skal blot kunne opfylde 4 simple krav, som vi kommer nærmere ind på senere i artiklen.

Inden vi kigger på de mange betegnelser, så er det måske vigtigt at forklare, hvordan det overhovedet er muligt at låne penge hurtigt, ja sågar ultra hurtigt! Fra du går i gang med ansøgningen, og til du trykker “send”, går der typisk ikke mere end 2 minutter; dette skyldes indførelsen af NemId.

Hurtige lån med NemID er hovedårsagen til, at du kan låne penge med hurtig udbetaling på nettet. Lån penge nu og her var ikke muligt på samme måde, før NemID kom til, da låneprocessen var langt mere indviklet og langsommelig.

Hvem kan låne penge?

Uanset hvilket af nedenstående lånetyper, du beslutter dig for, vil du blive mødt af de samme krav. Vi har listet de 4 overordnede krav, som du skal kunne opfylde, og hvis du kan det, så har du gode chancer for at blive godkendt til et hurtig lån. Kravene er som følger:

  • Lån penge 18 år
  • Ingen RKI registrering
  • Fast indtægt (SU og dagpenge anses ikke som fast indtægt)
  • Dansk statsborgerskab

Det er meget tæt på, at man kan sige, at man kan låne penge nu og her uden krav, da stort set alle, kan opfylde ovenstående. Man skal i øvrigt heller ikke stille sikkerhed, og man kan også låne uden kreditvurdering.

SMS lån

SMS lån er faktisk den lånetype, som startede hele hurtig lån-eventyret. Få SMS lån hurtig udbetaling på denne hjemmeside, der gjorde lånene kendte i Danmark, og det var faktisk lidt af en revolution, da de kom frem.

For at optage et SMS lån, skulle man sende en SMS til et nummer, hvorefter der kom en SMS tilbage med instrukser. Efter nogle SMS’er frem og tilbage blev der sendt en række dokumenter til underskrivelse, hvis man blev godkendt til lånet.

SMS lån har en lang række “kælenavne” som:

  • Små lån
  • Minilån
  • Mikrolån
  • Mobillån

SMS lån benyttes naturligvis ikke længere, da alle hjemmesider er utrolig mobilvenlige, og derfor har overflødiggjort den tidskrævende proces med SMS’er. Navnet “SMS lån” hænger dog stadig ved, og derfor skal lånetypen nævnes på listen.

GRATIS VISA Kreditkort til rejser

Gratis kreditkort med kredit er også en mulighed at få penge på kontoen. Nogle af de bedste kreditkort finder du faktisk online fra bl.a. Bank Norwegian, som tilbyder gratis VISA kreditkort med 40.000 kr. kredit. Du ansøger nemt og hurtigt online om kreditkortet, og ansøgningsprocessen er lige så enkel som ved kviklån.

Kreditkort lån online bliver stadig mere populære, da låntager både får stillet penge samt VISA kreditkort til rådighed, som ligeledes kan bruges på rejser i udlandet. Det er naturligvis ikke kun kreditkort, der er gratis – du kan også låne penge gratis i 30 dage.

Rentefri og gratis forbrugslån er et tilbud til alle nye kunder, som vil prøve kræfter med disse.  Optag gratis lån uden renter i 60, læs mere – der er ikke meget, der er gratis, men det er disse lån!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *