Hvad koster et lån til forbrug?

lån til forbrug

Hvad du skal betale i renter på et forbrugslån, afhænger primært af din kreditværdighed. Hvis du ikke er i RKI, og du generelt betaler dine ting rettidigt, kan du faktisk komme meget langt end i rente på et forbrugslån. Vi har lige nu forbrugslån helt ned til 3,9% i rente!

Låneeksempel: Ved lån på 140.000 kr. over 6 år med variabel rente: Mdl. ydelse fra 2.270 – 2.662 kr., debitorrente fra 3,90% – 9,95%. ÅOP fra 5,35% – 11,51%, de samlede kreditomkostninger er fra 23.506 – 51.812 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb bliver fra 163.506 – 191.812 kr. Etableringsomkostninger er 3%, min. 800 kr. Adm.gebyr pr. md.: 25 kr.

Hvad kan jeg låne til? Det korte svar er: ALT! Du kan bruge et forbrugslån til at rejse på ferie, købe ny mobiltelefon, ny fryser, en scooter – eller bryllup, fester og meget mere.

Forbrugslån til studerende?

Absolut, som du kan se af oversigten, findes der masser af billige forbrugslån til studerende. Mange studerende vælger faktisk et forbrugslån fremfor et studiejob, så de kan koncentrere sig 100% om studierne. S.U. lån er også en mulighed, men låneprocessen er yderst langsommelig og besværlig, hvorimod ansøgningsprocessen med et online forbrugslån er overstået inden for minutter.

Der er ingen krav om sikkerhed – og ingen spørgsmål om, hvad du skal bruge dit forbrugslån til. Det betyder, at du endda kan taget et forbrugslån til at betale et andet og dyrere lån ud med!

RKI

Er du i den uheldige situation at være blevet registreret i RKI, er der ingen grund til at opgive dine drømme om et godt og hurtigt lån. Der findes et utal af valgmuligheder for lån trods en RKI registrering.

Det skal dog nævnes, at det altid er bedst at få slettet sin RKI registrering, men er det ikke muligt, kan du optage et lån til at komme ud af RKI. Forbrugslån RKI ingen hindring tilbydes af flere udbydere, men de kan være dyrere i forhold til renter og gebyrer.

Grunden til at det er svært at få et forbrugslån trods RKI er, at du tidligere har misligholdt en eller flere aftaler om tilbagebetaling af et lån. Dette medfører naturligvis, at kreditor er en smule skeptisk over, om du nu er i stand til at betale et eventuelt nyt kviklån oversigt.

Ønsker du et lån, uden at du står i RKI, er det intet problem. Du kan frit ansøge om alle lån her på siden, og hvis du ellers har en rimelig fornuftig økonomi, er dine chancer for at blive godkendt til et lån til forbrug rigtig store!

Faktisk står du i en meget gunstig situation, hvis du ikke står i RKI. Du kan helt frit vælge, hvor du vil optage et forbrugslån, og derfor kan du gå på jagt efter det bedste tilbud. Ansøg et par steder, få tilsendt tilbud og gennemgå så roligt alle lånetilbud du har fået.

Herefter kan du stille og roligt underskrive dit lån med dit NemID og få timer efter vil du have pengene til disposition på din konto.

Kilde: Penge Lån Nu Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *