Hvor kan man købe kontorstole

Det er et rigtig godt spørgsmål, for kender ikke rigtig nogen forretninger hvor man kan købe det. Stolene plejer at stå på arbejdspladsen og så bruger man dem blot. Man spørger ikke ind til hvor de kan købes hende. Nu grundet mere hjemmearbejde, skulle jeg købe en kontorstol til hjemmet. Så derfor gik jeg igang med at undersøge hvor man kan købe. 

 

Spurgte arbejdspladsen

Helt naturligt spurgte jeg min arbejdsplads hvor de har købt deres kontorstole. Det havde de hos Prostole. De fortale at Prostole sælger ergonomiske kontorstole og har et stort og bredt udvalg. Man kan hurtigt blive forvirret over hvor mange stole de har og man tænker hvad er egentlig forskellen på dem. 

 

Sådan finder du rundt

Man skal først og fremmest gøre op med sig selv om man vil have en læder kontorstol eller kontorstol i stof. Det har Prostole opdelt på deres hjemmeside efter chef stole eller høje kontorstole. Høje kontorstole betyder at ryggen er over en minimums grænse. Det er her man finder de fleste kontorstole, da lav ryg er for de meget lave personer.  Under https://prostole.dk/hoej-ryg-kontorstole/ er der virkelig et stort udvalg. 

 

Hvad er forskellen på de billige og de dyre

Hvad er så forskellen på de billige til 5.500 kr og de helt dyre til 11.750 kr. Det viser sig at de billige har mange justeringsfunktioner som de dyre også har. Så det er ikke her man betaler ekstra. Det som man betaler mere for, er hvor godt man vil sidde. I de dyre stole har de fjeder i sædet eller luftpuder, dette øger komforten markant. Som er så er det man betaler meget mere for. Det er ikke helt så tosset, da man med de mange timer i en kontorstol godt vil kunne mærke det på kroppen. De kalder det Dux sæde eller Kohl Air Seat. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *