Hvordan laver man en fræk massage?

Fræk massage

Mange er interesseret i hvordan en fræk massage foregår, og det er egentligt et rigtig godt spørgsmål – for vi har at gøre med en teknik, som er udviklet igennem en længere periode. Umiddelbart vil vores bedste bud være, at kigge på denne side. Her findes nemlig et væld af indlæg, både store som små – blandt dem findes uden tvivl et indlæg om hvorledes man som partner til enten en mand eller kvinde foretager en fræk massage.

Generelt er det en svær kundskab i det man skal ligge tryg det helt rigtige sted, og det kræver en smule viden. For hvis du trykker for hårdt eller for svagt har det enten den effekt at det gør ondt eller man ikke kan mærke det.

Derfor er der tale om en balance, hvor man skal lære sin partner at kende men samtidig også massagens mange muligheder.

En massage kan nemlig både være fræk og intim, men den kan også nemt være helt normal (stille og rolig), med formålet at få mioser/spændinger til at forsvinde. Hvis man vælger at opsøge en proffesionel massør, om det så er en thai massør / tyrkisk massør / dansk massør eller hvad der ellers findes på markedet, så har hver sin disciplin sine tricks. Vi er hvertfald ikke i tvivl om, at de sydenlandske massør tekniker er de ultimativt mest pirrende, det vil sige inkorporeret med en seksuel stemning. Sexet massage

Dette virker ualmindelig godt som forspil mellem din partner og dig, men det er naturligvis klart, at man skal vide hvad man gør – for ellers vi det have den modsatte effekt, nemlig kluntet og underligt. Dette kan man selvfølgelig undgå ved at have en form for elegance, og dermed have forberedt sig hjemmefra. Det vil sige læst op på sider som nævnt ovenstående eller andre steder. En ting er hvertfald sikkert, og det er, at hvis man overrasker sin kæreste eller bare en veninde med en sådan massage, så vil de med statsgaranti blive misundelig og imponeret med den måde du håndtere en massage på.

Det er ikke mange, som synes massage er forfærdeligt, og hvis man inden forbereder sig lidt, så er man godt på vej til at gøre et markant indtryk.

Det vil sige gør klar derhjemme med stearinlys, mørklægningsgardiner og det der hører med, så er man allerede der godt på vej. En anden nævneværdig ting, man skal være opmærksom på er selvfølgelig, at hvis man ikke har en massageolie, bør man altid have købt sådan en. De koster næsten ingenting, og øger stimuleringen. Det er hertil bare rart at få sin krop masseret med en sådan olie.

Forskellige prissammenligninger på massageolier findes ligeledes på lovebuddy, så der er simpelhent bare med at kigge på den side. Her vil det undrer os meget, hvis du interesseret dig for erotiske produkter, og du ikke finder nået som er interessant, eller brugbart til det formål.

Vi håber du har nydt indlægget, og føler du kan bruge det til nået. Hvis andet er tilfældet vil vi mere end gerne hører fra dig således vi kan tilpasse indlægget eller tilføje yderligere information. Du må desuden gerne dele dine oplevelser med dette således folk kan få anbefalinger hvor de bedste massører findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *