Hvorfor vi elsker julefigurer

Når du tænker på jul, hvad tænker du så på? Mange mennesker vil svare, at de tænker på træer med glitrende pynt og lys, gaver under træet, eller måske endda julemanden. Men hvis du spurgte os, ville vi svare, at det vi elsker allermest ved jul er de søde og sjove julefigurer. I denne blogpost vil vi fortælle dig alt om vores favorit julefigurer.

Julefigurer kommer i alle former og størrelser

Der er et hav af forskellige slags julefigurer derude – lige fra de klassiske nisser og rensdyr til nuttede kaniner og elefanter. Du kan finde dem i alle mulige farver og materialer – træ, plastik, stof – you name it! De fleste af os har mindst én yndlingsjulefigur, som vi har stående fremme året rundt.

 

Hvorfor vi elsker dem

Der er mange grunde til at vi elsker julefigurer. For det første er de bare så søde! Deres store øjne og bløde udtryk gør dem umulige at modstå. Dernæst er det en hyggelig tradition at have en eller flere julefigurer stående fremme i sin bolig – især hvis man har børn. Børnene elsker nemlig at lege med dem (og giver ofte deres egne personlige historier til figurerne). Endelig er det en god måde at holde fast i barndomsmindene – for hvem kan ikke huske den allerførste yndlingsjulefigur, man fik?

 

Vores Favorit Julefigurer

Her på redaktionen er vi ret enige om hvilke figurer der fortjener titlen som “bedste” julefigur. Vi har dog en del forskellige favoritter, så her kommer et lille udpluk:

 

Rudolf med den røde nas – en klassiker! Rudolf er den perfekte figur til børnene, da han er sjov og venlig. Og så elsker vi alle historien om, hvordan Rudolf reddede julen!

 

 Julenisserne – nisserne er jo selve symbol på jul! De fleste af os har vel mindst én nisse stående fremme i vores bolig i december måned. Nogle foretrækker de klassiske nisser med rødt tøj og store tuftede hats, mens andre foretrækker de lidt mere moderne varianter (fx nissepigerne).

 

 Julesyltekaninen- syltet kaniner er altid et hit (især blandt børnene)! De fleste butikker har dem i forskellige farver og stilarter – så der burde være en for enhver smag!

 

 Snow globes- disse fine figurer indeholder normalt en by eller et landskab fyldt med snefnug. Nogle af os har dem stillet frem som pyntegenstande, mens andre bruger dem som papirklip (hvilket faktisk er ret hyggeligt!).

 

Konklusion:

Som du kan se, der er rigtig mange forskellige slags julefigurer derude – lige fra de klassiske nisser til nuttede kaniner og elefanter. Vi elsker dem alle sammen fordi de bare er så hyggelige at have stående fremme i sin bolig (især i December måned!) Og så giver det jo altid et ekstra strejf af hygge til ens boligindretning 🙂 Så hvilken figur vil du have stående fremme i din bolig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *