Hvornår skal man sætte barnet i en klapvogn uden autostol?

Når det gælder sikkerhed i autostolen, er der mange myter og misforståelser derude. I dette blogindlæg gør vi opklarende om, hvornår det er sikkert at sætte din baby i en klapvogn uden autostol. En autostol til dit barn skal være passende til barnets alder, højde og vægt. Brug autostol hvornar-skal-man-skifte-til-naeste-storrelse-autostol guiden for at få vores anbefalinger om de bedste autostole til dig og dit barn.

 

En almindelig misforståelse

 

Det er sikkert at sætte dit barn i en klapvogn, så længe det er fastspændt. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Hvis din klapvogn vælter, kan dit barn komme alvorligt til skade.

 

En anden myte er, at du ikke har brug for en autostol, hvis du bare skal gå en tur rundt om blokken. Men hvis du skal gå i ujævnt terræn eller i nærheden af trafik, er det ikke sikkert at sætte dit barn i en klapvogn uden autostol.

 

Hvornår er det så sikkert at sætte din baby i en klapvogn uden autostol? Hvis du går på et jævnt og plant underlag i et sikkert område, og du ikke tror, at klapvognen vil vælte, så burde det være sikkert. Det er dog altid en god idé at være forsigtig og bruge en autostol, når det er muligt.

 

 Nu ved du, hvornår det er sikkert at sætte dit barn i en klapvogn uden autostol.

 

Hvornår skal man sætte barnet i en klapvogn uden autostol? Hvis du går på et jævnt, plant underlag i et sikkert område, og du ikke tror, at din klapvogn vælter, så burde det være sikkert. Det er dog altid en god idé at være forsigtig og bruge en autostol, når det er muligt. Så der har du det! Nu ved du, hvornår det er sikkert at sætte dit barn i en klapvogn uden autostol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *