Interim Management – midlertidige ledere til akut tiltrædelse

Nogle gange er en chef eller leder nødt til akut at forlade en virksomhed – det skyldes som oftest at vedkommende er blevet ramt af pludselig syg, har misbrugt sin stilling, har fået tilbudt en ny stilling et andet sted eller lignende.

Det vil altid være en stor udfordring og en kritisk situation for den pågældende virksomhed hvad end grunden måtte skyldes. Den slags situationer er som regel forbundet med store økonomiske konsekvenser, der kan have fatal betydning for virksomheden.

Derfor er det meget vigtigt at virksomheden hurtigst muligt får fundet en person, der med de rette kvalifikationer, som kan overtage.

Stor og besværlig udfordring

I langt de fleste tilfælde, vil det være forbundet med megen møje og besvær, samt være ekstremt tids- og resursekrævende for virksomheden selv at skulle frem til en kvalificeret person, der sikkert og erfarent vil kunne varetage den vigtige ledelsesposition i virksomheden med kort varsel, og gå ind og gøre en god figur ved at hjælpe virksomheden godt videre.

Nextt Management har over mange år specialiseret sig i Interim Management, som er arbejdet med at finde velkvalificerede ledelsesprofiler til virksomheder, der er i et akut her-og-nu behov. Interim Management betyder ordret “midlertidigt lederskab”, og går ud på at finde frem til og rekruttere chefer, ledere og direktører til firmaer og virksomheder, som står i en pludselig opstået situation, hvor de har brug for en ledelsesprofil, der kan tiltræde hurtigst muligt i virksomheden.

Nextt Management har mange års erfaring i at arbejdet indenfor interim management branchen, og tager hånd om enhver rekruttering af ledere, chefer og direktører til ledelsesstillinger på højst 10 dage.

3 fordele ved at lade Nextt Management stå for at rekruttere en midlertidig leder:

 1. Velkvalificerede ledelsesprofiler på max. 10 dage
 2. + 18 års erfaring
 3. Adgang til profil database, med 4000+ interim managere

Nextt Management finder interim ledere, med bla. følgende titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim HRO
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Interim CSO
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)
 • Interim Change Manager
 • Financial Controller
 • Freelance Interim Manager

Hos Nextt Management er fokus altid på at skaffe de mest erfarne og kvalificerede ledelses profiler på kortest mulige tid og altid indenfor den aftalte periode. Herved er det muligt for virksomheden at spare både tid og resurser, og samtidig er virksomheden sikker på at få en midlertidig leder, der formår at leve op til de krav, der er i forbindelse med at varetage stillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *