Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed

Du har brug for et lån – men har ikke noget at stille i sikkerhed. Det er alment kendt, men heldigvis findes der masser af lån penge uden sikkerhed – se blot vores store oversigt her på Kviklån-info.dk

Normalt skal man kunne stille en eller anden form for sikkerhed når man låner, enten hus, bil, sommerhus, båd, elektronik, hvidevarer eller noget andet du ejer. Får du lån i banken vil de tit have den sikkerhed at din faste indkomst går ind i banken, derved skal de nok få dækket deres udestående ind på et tidspunkt.

Find lån uden sikkerhed: Penge hurtigt uden dokumentation og krav +18 år

Ønsker du imidlertid at få et lån uden sikkerhed, så er det en god idé at gå helt uden om banken. Alle låneudbydere her på siden tilbyder lån uden sikkerhed – og du kan låne alt fra 5.000 helt op til 400.000 kr.

ÅOP

Når du optager et lån uden sikkerhed har stiftelsesgebyret oftest lavere end et banklån. Til gengæld kan du godt komme ud for at de samlede omkostninger (ÅOP) er en smule højere. Den bedste måde at finde ud af dette på er at ansøge nogle steder, afvente din godkendelse og derefter læse de tilbud du modtager igennem.

Hurtig lån uden sikkerhed & dokumentation {uden lønseddel}

Det er gratis at ansøge om lån, derfor er denne metode den sikreste. Du kan ikke altid regne med den ÅOP låneudbyderen angiver på siden, men får du tilsendt et lånetilbud er det selvfølgelig bindende for låneudbyderen og du kan derfor helt sikkert regne med den ÅOP der bliver oplyst.

Når du går ud og optager et lån uden sikkerhed er det meget vigtigt at du har gjort dig det klart at du kan afdrage de månedlige ydelser. Intet er dog bindende før du har sat din underskrift på lånedokumenterne. Ønsker du at få vejledning eller overblik inden du ansøger, vil du på låneudbyderens side kunne benytte dig af en låneberegner.

I denne beregner kan du kontrollere hvad dit lån vil komme til at koste dig i månedligt afdrag. Det er altid en god idé at benytte muligheden for at få dette låneoverblik når du ønsker et lån uden sikkerhed.

Hvad betyder ÅOP?

Årlige Omkostninger i Procent forkortes til ÅOP. Når du optager et lån, viser ÅOP de samlede årlige omkostninger for dig. Altså inkluderer ÅOP både renten og de forskellige gebyrer for lånet. Denne samlede årlige udgift ved lånet udregnes derefter som en procentsats af lånebeløbet år for år.

Optag lån uden sikkerhed og kreditvurdering og uden krav

ÅOP er derfor et meget vigtigt tal, når du optager et lån, fordi ÅOP giver et samlet overblik over omkostningerne, og samtidig kan dette tal nemt sammenlignes mellem forskellige lånetilbud. Således er renten én ting, mens ÅOP inkluderer flere udgifter, som angives samlet og giver grundlag for sammenligning mellem låneudbydere.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle låneudbydere kræver, at låneansøgeren har en vis minimumsalder. Mange steder er 18 år minimumsgrænsen, men nogle udbydere har en højere grænse. Et andet grundlæggende krav er, at låneansøgeren ikke må være registreret som dårlig betaler. Desuden er det en betingelse, at låneansøgeren kan dokumentere en fast indtægt – dette kan godt være dagpenge eller kontanthjælp.

Som regel er det også et krav, at låneansøgeren skal være dansk statsborger, bosat i Danmark og have en konto i en dansk bank. Desuden er det mange steder en betingelse, at låneansøgeren har e-mail adresse og mobiltelefonnummer.

Hvad betyder debitorrente?

Når lånet tilskrives renter via den faste årlige rente, stiger den samlede gæld, hvilket betyder, at der tilskrives renter også af renterne. Denne samlede rente kaldes den effektive rente, eller debitorrenten. Altså angiver debitorrenten den samlede reelle rente, der betales på lånet.

Debitorrenten stiger alt efter, hvor ofte der tilskrives fast rente. Hvis der tilskrives rente månedligt, vil det samlede gældsbeløb blive højere, end hvis der kun tilskrives rente årligt. Debitorrenten angiver dermed renters rente, altså den samlede rentebetaling i procent. Debitorrenten indeholder dog ikke andre udgifter ved lånet, eksempelvis gebyrer. Lånets samlede udgift findes i ÅOP.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *