Logistik i Hobro

Januar måned er lang. Dejlig lang – eller frygtelig lang? Det kommer lidt an på, hvordan man ser på januar. Som regel synes jeg, at det er en frygtelig lang måned. Måske har det noget at gøre med, at der er mange regninger, der skal betales, eller at der ikke er nogen fridage, og man lige er kommet tilbage til en lang, kold og mørk hverdag efter juleferien. Jeg ved det ikke. Men her i år synes jeg godt nok, at den er ekstra lang. Vi skal nemlig flytte sammen til februar. Og jeg kan ikke vente. Jeg glæder mig til, at vi bor og lever sammen efter ret mange år som kærester. Godt nok på langdistance og med alle de problemer det involverer. Men nu er det slut.

Til Stockholm

Jeg flytter til Stockholm – over til min kæreste. Det er slut med, at vi skal savne hinanden. Vi kan endelig komme i gang med at skabe vores liv sammen. Det bliver bare så dejligt. Jeg kan ikke vente.

Mit nye job skal jeg starte på til marts, så jeg får en hel måned, hvor jeg bare kan vænne mig til at skulle bo i Stockholm. Lære byen bedre at kende. Alle mine drømme bliver opfyldt.
Men lige nu er virkeligheden, at jeg leder efter et flyttefirma i Hobro, som kan hjælpe mig. Vi får nemlig brug for hjælp på to måder. For det første skal jeg have nogle af mine møbler med mig. For det andet har jeg brug for opbevaring af mange af mine ting. Jeg kan ikke tage alle mine møbler og ting med mig. Godt nok har vi købt en stor lejlighed i Stockholm, som vi skal flytte ind i. Vi valgte at gøre det, så jeg ikke føler, at jeg flytter ind på hans bane alene.

Vi skal bo sammen

Vi skal bo og skabe sammen. Men alligevel, så synes vi, at det mest praktiske er, at alle hans ting kommer ind i den nye lejlighed nu, og så kan vi altid bringe nogle af mine ting med os derop, når vi har været på ferie herhjemme i Danmark. Det ideelle for mig vil derfor være, at jeg finder et flyttefirma, der også har opmagasinering i Hobro. Jeg tænker, at det vil være nemmest, hvis jeg kun tager det allermest nødvendige med mig nu. Min sofa og sofabordet, som skal stå i stue 2, mit hæve-sænkebord, computeren, reolen og kontorstolen – plus mit fine spisestel – og så alle mine smykker og mit tøj.

God opbevaring

Min seng og småtingene og alt køkkenudstyret kan blive opbevaret. Vi har ikke brug for 4 stegepander – eller 36 forskellige knive og gafler. Vi er jo kun os 2 – endnu! Men måske om nogle år, hvis vi køber et sommerhus nede i Skåne, så kan det jo godt tænkes, at det vil være praktisk, at min seng og det ekstra bestik og den slags bliver placeret i det. Så derfor skal mine ting opbevares. De skal ikke sælges, sådan som en af mine veninder foreslog, at jeg gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *