Rystes sammen

Vi har lige haft det ugentlige møde, hvor vi mødes og lige får føling med, hvad der sker i virksomhedens andre afdelinger. Vi er en mellemstor virksomhed, så når vi får at vide, hvad der sker i de andre afdelinger, får vi også følelsen af, at vi er en del af et hele. Det er noget, som ledelsen åbenbart vægter meget. De har i hvert fald tidligere gjort meget, for at vi skal føle, at vi er en del af en levende organisme og ikke bare er en ansat.

To nye hoveder

Inde i designafdelingen har de fået to nye medarbejdere. De skal også introduceres til resten af virksomheden, så vi fik den nyhed, at på fredag skal vi på sjov teambuilding her: https://www.highlandgames.dk/ .

Ikke kun for at byde de nye medarbejdere og kollegaer velkommen, men også for at gøre virksomheden stærkere. Vores direktør forklarede os, at han mener, det vil styrke os alle sammen, hvis vi lærer hinanden bedre at kende også på andre måder end bare som en eller anden person, som også arbejder i firmaet. Ok.

Vi er vel vikinger

Nyheden vakte nysgerrighed og glæde. Vi tænker, at det vil blive en sjov dag, udenfor, hvor vi ikke er på kontoret. Vi fik i hvert fald at vide, at vi skal have praktisk tøj på. Ingen høje hæle eller slips. Vi skal nemlig lave Viking Games. Sådan. Kanon. Det bliver en spændende dag.

En af mine kollegaer – i regnskabsafdelingen – satte sig til at google Viking Games og fandt ud af, at det kan blive både en våd og kold affære. Vi må hellere tage ekstra sokker og sweatre med. Vi skal nemlig være udendørs hele dagen. Han så blandt andet, at vi måske skal kaste med økser. Da han begyndte at snakke om øksekast, begyndte vores chef at se lidt bekymret ud.

Lettere pylret

Hun er en dame sidst i 50’erne, og hun er lidt pylret. Hun tør næsten ikke noget som helst. Så det her med øksekast lød meget udfordrende for hende: ”Er det ikke farligt”, ”Jo”, sagde min kollega, ”men dig skal vi nok passe godt på. Jeg er sikker på, at vi ikke får lov til at kaste økserne efter hinanden. Det bliver nok sådan noget med at se, hvem der kan kaste en økse længst. Du ved i meter og sådan noget. Eller mod et mål. Kan man ramme, så vinder man.”

Min kollega var helt vild med tanken. Han fablede løs om, hvor god han er til at kaste med sten.
Vores chef så dog stadig lidt bekymret ud. Hun var ikke helt glad ved tanken om at skulle kaste med økser. Min kollega kunne godt se, at hun ikke er helt tryg ved tanken. ”Ja, det kan også godt være, at du kommer til at skulle spille på fløjte. Jeg kan se, at de har sådan en aktivitet, der handler om at spille musik sammen. Meget passende for et teambuilding kursus.
Kom nu, se ikke så bekymret ud. Det skal nok gå. Jeg lover at passe på dig, hvis vi skal lave noget, der er farligt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *