Sådan foregår en professionel rydning af et dødsbo

Der er hvert år mange, der pludselig befinder sig i en mere eller mindre uvant situation, hvor en nær person er gået bort. Og som om det ikke er nok, at man skal tage sig af sig selv, de andre efterladte og den sorg, alle skal have bearbejdet for at kunne leve deres liv fuldt ud på den anden side af dødsfaldet, så er der også flere, der er nødt til at forholde sig til noget mere praktisk.

Det kan for eksempel være den opgave, der er forbundet med en rydning af et dødsbo.

Alt bliver udført med respekt for det liv, der har været

Heldigvis er det noget, du kan få hjælp til. Det er noget, du kan læse mere om på en online side som; https://doedsbokoebenhavn.dk/. Her tager du blot kontakt, hvorefter en fagmand vil møde op og gennemgå dødsboet i samarbejde med dig. Herefter vil du få en vurdering, og er du enig i den, kan arbejdet kort tid efter gå i gang.

Dødsboet vil således blive ryddet – selvfølgelig med stor respekt for det liv, der har været, og efterfølgende vil det også blive rengjort, så du står tilbage med et hjem, der er klar til sin videre færd.

Genstande med en særlig værdi tilhører stadig dig

Før rydningen finder sted, får du selvfølgelig mulighed for at fjerne de genstande fra hjemmet, der kan have en særlig værdi for dig. Det kan for eksempel være familiebilleder og andre ting, der måtte have en affektionsværdi.

Og dukker der yderligere genstande op under rydningen, som det vurderes at kunne have en speciel værdi for dig og din familie, vil I selvfølgelig få dem tilbageleveret. Alle rydninger bliver derfor foretaget med stor ekspertise inden for værdier – både de økonomiske og de følelsesmæssige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *