Sådan sikrer du en problemfri forsendelse

De fleste af os kender til problemet. Du har modtaget en vare fra en webshop og nu skal produktet sendes retur fordi det skal returneres. Her er det vigtigt, at du bruger lidt tid på, at finde den bedste papkasse til forsendelsen.

Hvis du sender en varer retur i en papkasse af ringe kvalitet, er der en risiko for, at produktet bliver skadet under transporten og dermed kan du risikere, at stå med en lang næse. Webshoppen vil formentlig ikke ombytte varen og dermed hænger du nu på et produkt, som er skadet og som du måske slet ikke er interesseret i at have. Samtidig står du også med udgiften til fragten.

Forsøget på at finde en billig løsning til returfragten kan dermed ende med at blive en dyr løsning i stedet.

Vi arbejder med papkasser og emballage hver eneste dag og har derfor stor erfaring med valg af papkasser.

Vores 4 bedste råd er: 

  1. Vælg 2-lags papkasser

Vælg en 2-lags papkasse. Selve konstruktionen i en papkasse fremstillet i 2-lags bølgepap gør, at den er meget mere stabil end de simple 1-lags papkasser. Det er muligt at stable noget oven på, uden at papkassen klasker sammen.  

  1. Vælg den rigtige størrelse

Det er desværre ikke nok, at din returvare kan være i papkassen. Der skal også være luft omkring varen på alle sider. Ellers er der stor risiko for, at der sker skader på varen. Sørg for, at der er mindst 5 centimeter luft hele vejen rundt om varen. 

  1. Brug træuld eller andet fyld

Lige så irriterende det kan være at modtage en kasse, der er fyldt med træuld, flamingokugler eller oppustet plastik, ligeså godt beskytter kassefyldet det, som er inde i papkassen. Selvfølgelig kan du folde avispapir i små kugler, men vær opmærksom på, at tryksværten kan smitte af på den vare du sender. Vælg professionelt kassefyld, som samtidig er miljøvenligt. 

  1. Brug kraftig tape til at lukke kassen

Det siger næsten sig selv, men vi ser desværre ofte, at kasser ikke lukkes forsvarligt, hvilket kan betyde, at kassen går op under transporten. Brug derfor en kraftig pakketape når du skal lukke papkassen og sørg for at der er tape på alle åbninger. Selv om du kan fragte din papkasse sikkert hen til PostNord eller GLS pakkeshoppen, så er det alt andet end forsigtigt når du har afleveret kassen til forsendelse. Brug hellere lidt ekstra tape for at være på den sikre side. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *