Skal du planlægge et babyshower?

Skal du planlægge et babyshower?

Skal du planlægge et babyshower for en veninde eller din partner? Babyshower stammer oprindeligt fra USA, og det er noget, som vi har taget til os her i Danmark med stor begejstring. Det er nemlig en hyggelig dag, hvor den gravide kan blive fejret og I rigtig kan hygge jer sammen med alle veninder eller bekendte. Hvis du skal planlægge et babyshower, så kan du læse med i denne artikel og få nogle gode tips.

 

Find noget flot pynt

Du skal finde noget pænt babyshower pynt, som du kan pynte op med i det lokale, som I skal sidde i. Det kan være balloner, serpentiner, baby formet pynt og pæne servietter til bordet. Man må gerne være lidt ekstra på denne dag, men det skal naturligvis være i ånd med den gravide, og hvad hun kan lide. Du kan finde pænt pynt til dit babyshower i adskillige butikker eller ved at bestille noget online. Du kan med fordel vælge pynten ud af barnets køn. Ellers så kan du også vælge mere kønsneutrale farver, så der ikke er nogle, der bliver stødt.

 

Bestil noget lækkert mad

Du kan finde alverdens cateringfirmaer, der kan levere noget lækkert mad til dit babyshower. Du kan også selv sørge for at få handlet ind til maden, hvis du gerne vil spare eller hvis det er for bøvlet for jer. Nogle vælger at holde babyshower som et slags morgenprojekt. Derfor kan du lave noget lækkert brunch mad med en masse tilbehør. Det kan også sagtens være en frokostaftale, hvor I kan vælge noget, som den gravide elsker i at spise under sin graviditet. 

 

Find noget sjovt underholdning

Der er mange sjove ting, som du kan underholde med til babyshoweret. Det kan være en lille quiz om babyer, som den gravide skal besvare eller så skal alle medbringe et foto af dem selv som lille. Så skal den gravide gætte hvem de forskellige babyer er. Det kan være ganske morsomt og en god måde at bringe veninder eller venner sammen fra nær og fjern. Du kan også lave en sjov playliste med musikstykker, der alle har ”baby” som del af sangtitlen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *