SMS lån: Hvad går det ud på?

SMS lån

Vi har samlet de bedste SMS lån fra de mest anerkendte danske låneudbydere. Det er din sikkerhed for, at du kan få et lån under ordentlige vilkår. Denne låntype er gennem de seneste par år blevet enormt populære blandt særligt unge mennesker, da man kan have pengene i løbet af få timer og ikke skal stille sikkerhed.

Selvom ordet SMS indgår, skal du ikke ansøge over din mobiltelefon. Du ansøger online, og du ansøger nemt lånene ved at klikke på den grønne knap ”Ansøg og få penge nu”.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er en forholdsvis ny type lån, der med rekordfart har vundet indpas hos mange mennesker verden over. Det er en form for forbrugslån, og du kan søge det online. Det er en nem og hurtig måde at låne penge på, og ved nogle lån kan du have pengene allerede næste dag. Renten vil typisk være en anelse højere på denne type lån, men til gengæld skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Du kan læse meget mere om de specifikke krav hos hver enkelt udbyder.

Det er rigtig let at ansøge om kredit, og du gør det hele online. Du vil efter kort tid få svar på dit lån. For eksempel har Trygt billige lån – hver eneste dag året rundt.

ÅOP for SMS lån

Når du skal finde et lån, er det altid en rigtig god ide at kigge efter det lån med lavest ÅOP. Der kan være mange penge at spare, og du kan på den måde undgå at komme galt af sted med dit lån.

ÅOP betyder ”årlige omkostninger i procent” og det er en procentsats, der samler de udgifter der er i forbindelse med lånet. Det kan blandt andet være renter, omkostningerne ved stiftelsen og så videre. Desværre er mange ikke bekendt med begrebet, og det resultere i at mange bliver registreret i RKI, fordi omkostningerne er højere, end hvad de kan betale tilbage.

Hvem kan søge et SMS lån?

Du skal være over 18 år for at søge om et SMS lån, og du må ikke være registreret i RKI. Den unge alder er blandt andet en af årsagerne til lånets hurtige udbredelse.

Du behøver hos langt de fleste låneudbydere heller ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån. Dette kan blandt andet være hus og bil samt andre værdier. Bemærk at kravene kan variere fra udbyder til udbyder, og vi anbefaler altid at sætte dig ind i de specifikke krav for kviklån.

Gode tips til SMS lån

  • Find lånet med lavest ÅOP
  • Læg et budget
  • Søg altid mere end 1 lån
  • Sammenlign forskellige lån

Fordelene ved et SMS lån

Mange er desværre ikke klar over de fordele, der er ved at foretage sådan en type lån. Det er en hurtig måde at låne penge på, faktisk så hurtigt at du i mange tilfælde vil have pengene efter få dage. Det betyder, at du kan låne penge, hvis der er noget, du bare ikke kan leve uden. En anden god ting er, at du fuldstændig uforpligtende kan søge om flere lån for derefter at sammenligne dem, og så finde det, der passer dig bedst. Du skal ikke opgive nogle steder, hvad du skal bruge pengene til.

Du skal heller ikke stille sikkerhed, som du for eksempel skal ved et banklån. Derfor kan du altså ansøge, selvom du ikke ejer for eksempel bil og hus. Det er blandt andet en af de grunde til den kæmpe popularitet, SMS lån har fået.

Søg SMS lån med omtanke

Mange kommer desværre galt af sted, når de låner penge online. Mange folk glemmer at kigge på renten, ÅOP’en og andre oplysninger, og det ender alt for ofte ud i, at de ikke kan betale lånet tilbage. Det er en rigtig god idé at have et realistisk budget, så du er sikker på, at der er penge til at betale lånet tilbage, når måneden er omme. Det er også en god idé at sørge for, at du har lidt flere penge end du skal bruge, så du også har råd til andre ting, mens du betaler af.

Det er også en rigtig god idé at ansøge flere lån. Dette er helt uforpligtende, og det gør det muligt for dig at sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det, der passer bedst til dig, samt et du har råd til at tilbagebetale.

Trygt.dk og Kviklaan-info.dk yder ikke økonomisk rådgivning, og vi viser og sammenligner kun forskellige lån. Vi tager forbehold for fejl, da betingelser og priser hos de forskellige låneudbydere kan ændres uden yderligere varsel. Ting som rentesatser med mere, afhænger oftest af din kreditvurdering. Husk derfor, at det altid er låneudbyderens betingelser og priser, der gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *