Tectyl

Nå, så er vi kommet på linje med hinanden her i familien. Det har ellers været noget af en kamp. Fordi? Ja, hvad ellers? Den her Corona-tid har jo vendt op og ned på alt, hvad vi ellers plejer at gøre i sommerferien. Vi plejer jo at rejse nogle uger til Spanien for at holde ferie dernede. Nede ved Costa del Sol. Vi har været der, mange gange. Men i år, så har vi aflyst den ferie, som vi ellers havde booket. Børnene er naturligvis sure over det. Min hustru er skuffet. Jeg er sådan set også lidt skuffet. Men ikke så meget. Jeg har 1000 projekter her i huset, som jeg gerne vil bruge noget tid på.

Undervognsbehandling

Et af projekterne er endelig at få sendt vores bil til undervognsbehandling. Det er noget, jeg burde have taget hånd om for et år siden. Men det er ikke blevet gjort endnu. Så det er et projekt, der står højt på min liste over ting, der skal gøres. Min kone er så småt begyndt at være med på ideen om, at vi skal lave alle de projekter, vi har talt om i lang tid, men ikke har fået taget os sammen til at gøre. Nu har vi chancen. Vi har jo sommerferie i de samme uger, og som alt ser ud lige nu, så får vi nogle ekstra feriepenge udbetalt. Det betyder, at vi kan bruge lidt ekstra på nogle af projekterne. Fx de der højbede, som min viv har talt om i lang tid. Dem kan vi da få lavet nu.

Børnene er fint beskæftigede

Børnene har heldigvis deres venner her i nabolaget. De skal heller ikke på ferie. Så de ses i små grupper og spiller spil, bader eller laver ingenting sammen. Ret afslappet. Det er egentligt rart. At man ikke skal andet end bare det, man har lyst til lige nu. Ingen skole, ingen arbejdspligter. Kun pligter overfor sig selv. Fx at stå op og børste sine tænder.

Tectyl rustbeskyttelse i Odense

Lige nu her tirsdag formiddag sidder jeg foran min lap-tops skærm og leder efter ”Tectyl i Odense”. Jeg har en plan om, at jeg skal booke tid til bilen i denne uge. Det vil jo tage et par dage eller 3, inden den behandling er færdig. Så det vil være rart at få det gjort, mens vi alle har ferie og ikke absolut har brug for 2 biler. Jeg vil klart bruge https://fynsundervognscenter.dk/ Måske kan vi køre en tur i min kones bil, når vi har været henne og aflevere bilen til behandlingen. Måske en tur til Marstal og gå på navigationsmuseum der. Hvem ved.

Det er det, jeg godt kan lide ved ferien her. Man får en idé, og så udvikler den sig til noget, som alle kan være med til. Og hvis de alle sammen vil med til Marstal, når jeg får bestilt tiden til undervognsbehandlingen, så vil det være fedt. Og det er faktisk også støjdæmpende! Hvem kan ønske sig en bedre ferie end det? Ikke jeg. Jeg er faktisk glad for, at jeg ikke er tvunget til at skulle ligge i sydens sol ved en eller anden strand og drikke kolde læskedrikke for ikke at blive dehydreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *