De mest populære partier til folketingsvalget 2022

Det er igen blevet tid til at aflægge stemme til folketingsvalget. Mette Frederiksen har set risikoen til at tabe sin plads som statsminister, og har valgt at trykke på valgknappen. Det betyder at alle danskere allerede skal ind og aflægge stemme den 1. november. 

Det bliver en spændende valgkamp med mange, og de nye målinger viser at der kunne være store ændringer på vej. Læs med i denne artikel og find ud af, hvilke partier som lige nu ligger i spidsen til årets spændende valgkamp.

Håb for Socialdemokratiet

Tilstanden i rød blok gisner om at Mette Frederiksen godt kunne miste regeringsmagten. Efter 3 svære år i regeringen med den ene hårdtslående krise efter den anden, så har mange danskere mistet deres tro til vores nuværende statsminister. 

Kunne det betyde at blå blok skal ind og overtage magten? Det er svært at sige noget om allerede nu. De seneste målinger på de populære partier, viser at Socialdemokratiet stadig står stærkt i valgkampen. 

Stadig håb for Venstre

Partiet Venstre ser også ud til at klare sig godt i valgkampen. Selvom partiet først gik svækket ind i valgkampen med et parti, som står til halvering, så har de seneste målinger vist at Venstres kurve er på vej op. 

Venstre er stadig en af de mest populære partier, som mange politisk engagerede vælgere for alvor fokuserer på, når der er valgkamp. 

SF er klar til kamp

SF ser ud til at gå til valgkampen med masser af kampgejst og gode odds. Selvom fremgangen er lille hos SF, så ser det lovende ud for dette parti. Selvom mange mener at SF blot er en skygge af Socialdemokratiet, så har partiet deres egne holdninger og en stærk dagsorden, som er værd at holde øje med. 

Enhedslisten kommer godt igen

Selvom der er enormt stærk konkurrence, så står Enhedslisten stadig rigtig godt i denne valgkamp. Det kan være svært for støttepartiet Enhedslisten for alvor at komme i førersædet, især efter den voldsomme kritik af Mette Frederiksen som statsminister. 

Men der er håb om at det socialdemokratiske søger ud mod venstrefløjen, og gør mere plads til at Enhedslisten kan trække flere vælgere til sig. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *