Fede konfirmationsgaver til ham

Kender du en ung mand som snart skal konfirmeres? Uanset om det er din søn, dit barnebarn eller din kæreste lillebror – er du inviteret til konfirmationsfest skal konfirmanden naturligvis have en konfirmationsgave. Men hvad ønsker unge mennesker, i det her tilfælde drenge, sig egentlig i dag? Mange ønsker sig penge til deres konfirmation, men det er nu også meget sjovt, at give en gave i stedet for kun penge. Her får du lidt ideer til en række fede konfirmationsgaver til ham.

 

Gavekort til en oplevelse

Et gavekort til en oplevelse er en fantastisk konfirmationsgave til drenge. Det kan være til en tur i en sportsvogn, et faldskærmsudspring eller noget helt tredje. Der er masser af fede oplevelser som unge teenagedrenge vil elske at prøve. Det er bare med at vælge en, som passer til konfirmandens smag og interesser.

 

Ur og smykker

Både ure og smykker er klassiske konfirmationsgaver. Ikke kun til piger – i høj grad også til drenge. Det kan være et flot ur, en fed halskæde eller et armbånd. Der er nok af forskellige typer smykker at vælge i mellem. Du kan også få nogle fede sæt, med både armbånd og ur som passer til hinanden. De kan fås for 500-1000 kr. Det perfekte budget til en god konfirmationsgave til ham.

 

Nyt elektronik

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste unge dreng elsker både nyt elektronik og smarte gadgets. En sjov lille gadget, et pare høretelefoner eller måske noget udstyr til computeren, er derfor en oplagt gave at give til konfirmationen. Har han en ønskeseddel, vil der helt sikker være nogle ønsker fra denne kategori, så det er bare om at se dem igennem, og se hvad du helt vil give ham. Om det er en ny computermus, skærm eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker at se flere gode gaveideer, som kan bruges til konfirmationsgaver, kan du se flere her. Det er en guide kun med fede gaver til konfirmander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *