Sommerferie og badning

I var på sommerferie i Portugal. Det var en vidunderlig tur. Det var skønt at ligge på stranden. Få lov til at spise muslinger og skaldyr i massevis – de har dem overalt dernede ved Algarve. Og det var sjovt at lege med børnene. Lære dem at blive bedre til at svømme. Og dykke. Det er jo din drøm, at hele familien en dag kan komme til at dykke sammen. Børnene er dog stadig for små til at kunne tage dykkercertifikat. Men det forhindrer dig ikke i, at du lærer dem, hvordan de skal snorkle. Det kommer de alligevel til at lære. Og mange af de jævnaldrende, portugisiske børn var virkeligt dygtige til at snorkle.

Svømmebriller og svømmefødder

Du købte derfor svømmebriller, snorkler og svømmefødder til ungerne. De kom i sådan nogle farvestrålende udgaver, som var nemme at få fat i. Der er altid en eller anden lille forretning, der sælger dykkerudstyr i små pakker til børn, i de der små badebyer. Kvaliteten? Tjah, tjoh, ikke den bedste, men god nok til at briller, snorkler og fødder kan holde til næste år også. Problemet var bare at få plads til udstyret i kufferten, da I skulle hjem. Det blev dog løst.

Vi er ikke vinterbadere

Lige nu her i efteråret er du så begyndt at planlægge næste ferie lidt. Du vil gerne til Spanien – ned på den sydlige kyst. Der er der også gode bademuligheder – og muligheder for, at du selv og din viv kan komme ud og dykke – I er jo ikke ligefrem vinterbadere. Du har næsten lagt dig fast på et sted og nogle datoer. Der er god tid endnu, inden du vil booke. Men det er rart at have en plan.
Du skal nemlig hurtigt i gang med det næste skridt på din plan. Din viv skal have en ny våddragt. Og det skal være en tynd en. Hun er kuldskær. Har da også en tyk våddragt. Men en tynd vil være perfekt til vandet nede i Middelhavet.

Du har derfor en søgning på nettet i gang: ”Våddragt dame”. Det skal være en flot og eksklusiv våddragt. Hun skal have den i julegave. Hun skal blive glad for den. Hun elsker sydens sol – og er også ret god til at dykke. Så det vil være en perfekt gave til hende.

Hvad med børnene?

Du har også overvejet at undersøge, hvad en våddragt til børn koster. Det er dog for tidligt at købe våddragter til ungerne endnu. De vokser jo hurtigt. Det kan ikke betale sig at købe våddragter til dem. Du bliver nødt til at vente, indtil de kan tage deres dykkercertifikater. Men til den tid vil det blive nødvendigt, at du betaler for våddragter til dem. Så hvis du kan få føling med hvad en våddragt til børn koster, vil det være fint. Til næste år vil den store nemlig være gammel nok til at kunne tage sit første dykkercertifikat. Den lille må vente et par år endnu.Det kan ende med, det bliver, når I skal til Egypten for at dykke om få år.

Du går på nettet endnu en gang og leder efter ”Våddragt/Våddragter”. Du bliver fuldstændigt opslugt af at se billeder og priser. Du bogmærker et par sites, som du vil vende tilbage til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *