Vores svar på Psykologi

Vores svar på Psykologi

Påbegynd din succes med personlig coaching, som vil forandre dit liv til det bedre. Vi fokuserer i at gøre dig til den bedste udgave af dig selv for at opnå de drømme du ønsker at opnå både personlige og erhvervsmæssige drømme. 
en coachuddannelse hjælper dig med at se ind af og identificere de kvaliteter, som du besidder eller det potentiale du har for at blive den bedste udgave af dig selv. 
Vi giver dig værktøjerne for at du kan tage fat om de udfordringer som du har og omdanne dem til netop det du har behov for, her kan du gennem personlig udvikling omstrukturere den måde du tænker og ser verden på og give dig en fornyet indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet kaster i mod dig.
Vores mentaltræning tager udgangspunkt i Bob Proctor’s tankegang og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for Life coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du har brug for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ. 

En af måderne vi tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. Den tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du interagere ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine interaktioner . Her er Bering Søgaard mål at trække dine handlinger i en bedre retning, så du opnår de bedste resultater.
Ved Bering Søgaard gør vi op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogen går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med personlige udvikling dig redskaberne til at du selv kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to individer, som er identiske og tænker på samme måde. 
Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? er det normalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt det kaotiske, der i dit liv for at kunne sætte fokus på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine drømme.
Det vigtigste i en personlig coaching er at vide hvad din drøm er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver vi dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med os, hvor vi arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med coachuddannelse. 

Med en professionel coaching hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Vi gør op med de traditionelle teorier om at slid betaler sig. Vi hjælper dig med at arbejde simpelt, så du ikke bliver stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *