3 fremragende arbejdsmuligheder i udlandet til sabbatåret

At tage et sabbatår er almindelig praksis i Danmark og ikke uden grund. Det kan hjælpe med at forbedre arbejdsduelighed og hjælpe en med at finde ud af, hvad man gerne vil studere. For dem, der har råd til det, findes der adskillige initiativer med alle udgifter betalt for, hvor målet blot er at opleve mange forskellige kulturer og miljøer. Men for den gennemsnitlige studerende med begrænsede ressourcer kan ideen om et sabbatår uanset hvor spændende føles let begrænset og besværlig uden forældrenes penge til rådighed. Dog findes der måder at udforske verden og tjene penge på samme tid. 

Vi vil her tage et kig på nogle af de bedste måder at få et sabbatår job i udlandet. 

  1. Serviceindustrien

At arbejde i serviceindustrien er en tidløs og væsentlig komponent af vores samfund og heldigvis er dette også tilføjet i resten af verden. Hvad bedre er, at det ikke er noget, der kræver en svimlende mængde af kvalifikationer for at være i stand til at finde arbejde i denne industri. 

Dette er en af de mange grunde til, at det er et så populært alternativ for unge, der ønsker at tjene penge og rejse verden rundt, mens de gør det. Nogle af de mere populære jobs kan variere fra at arbejde på krydstogtskibe som en tour guide, bartender, catering og meget mere. Der er flere programmer tilgængelige til at finde arbejde i serviceindustrien i udlandet. For det første er det en god ide at beslutte, hvilken form for servicejob, du gerne vil have, og derefter forfine din søgning via Google eller gennem en populær søgemaskine i udlandet. 

  1. Bliv en au pair

En au pair er en person, typisk en kvinde, der forventes at hjælpe med husarbejde eller børnepasning i bytte for kost og logi og nogle gange også nogle lommepenge. De fleste unge bruger det som en mulighed for at rejse til et fremmed land og have en fordybende oplevelse i kulturen.  

En af de gode ting ved at være au pair er, at din værtsfamilie typisk kan hjælpe med at assimilere dig i landet, vise dig rundt og nogle gange hjælpe dig med at få dit visum i den periode, du skal opholde dig i landet, skulle du vælge at drage uden for EU. 

Selvfølgelig skal du stadig sikre, at dine arbejdsopgaver bliver taget hånd om, hvilket kan variere afhængigt af hver værtsfamilie. Nogle familier kræver, at du er i en bestemt alder og / eller har kvalifikationer såsom kørekort eller erfaring med pasning af børn. 

At blive au pair er en glimrende måde at se verden på og endda opbygge et livslangt venskab med den familie, du bor med. 

  1. Sæsonbestemt landbrugsarbejde

Uanset hvor uattraktivt det måske til at begynde med kan lyde at bruge sit sabbatår på at arbejde på en gård, er dette faktisk en meget almindelig og overkommelig måde for unge voksne at rejse verden rundt og se nye steder, mens de stadig tjener penge. Landbrugsarbejde er lige så fremragende en mulighed som andre job, og afhængigt af årstid kan de være meget efterspurgte. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *