Besøg det smukke Bali

Hvis du drømmer om at komme langt væk fra Danmark til solskin og spændende oplevelser, så bør du kraftigt overveje at tage til Bali. Bali er nemlig et sted, der har det meste. Læs herunder om alle de muligheder, der er på øen, og find rejser til Bali.

Balis skønne natur

Bali er virkelig et af de steder, hvor der er en helt fantastisk natur. Det er en vulkanø, hvilket i sig selv gør det til et helt specielt sted. Der er også tropisk regnskov, så det er et rigtig eksotisk og frodigt sted.

Selvfølgelig har Bali også nogle rigtig smukke strande, hvor du enten kan tage ud at snorkle, svømme en lille tur eller bare nyde afslapningen på det flotte hvide sand. Og så er der et dyreliv, som man bestemt ikke oplever i Danmark. Og du kan blandt andet se elefanter, skildpadder og aber.

Og så er der altid varmt i vejret. Så der er gode muligheder for at ligge og tage sol ved stranden, poolen, eller hvor du foretrækker det. Dog skal I være opmærksomme på, at I bør tage af sted engang omkring sommertiden, hvis I gerne vil undgå regntiden. Og det vil de fleste nok, når de vælger at tage til et skønt sted som Bali.

Oplev religionen

På Bali er mange hinduer, hvilket også afspejler sig i kulturen. Det betyder, at mange lever efter de hinduistiske regler. Men det betyder også, at der er forskellige hinduistiske templer, som du kan tage ud at opleve. Der er nemlig mange templer, som er rigtig smukke. Det er et helt specielt syn at se disse templer, der er bygget så anderledes fra, hvordan den danske arkitektur typisk er. Og samtidig kan du også her opleve nogle af de balinesiske indbyggeres ritualer.

Ud over at du kan få et indblik i de hinduistiske ritualer, så vil du også opleve, hvordan deres religion er en del af deres historie. Og du kan se, hvordan øen har været med til at forme, hvordan religionen har udviklet sig hos dem.

Hvad skal du ud at se?

Men der er også meget andet at se end templer. For eksempel kan du vælge at tage på en bådtur. På den måde kan du se øen fra et helt andet perspektiv. Og så kan du måske tage en svømmetur undervejs. Det vil sikkert også være dejligt at få lidt luft, hvis der er over de 30 grader. Hvis man bliver lidt i vandkategorien, kan du også tage ud at se vandfald. Dem er der nemlig flere af på øen. Det kunne være et hit, hvis du er af sted med kæresten på en romantisk tur.

Når nu det er en vulkanø, skal du selvfølgelig også opleve en vulkan. Man kan risikere, at de går i udbrud, og så skal man selvfølgelig passe meget på. Men vulkaner er en spændende ting at opleve, når man kommer fra et land som Danmark, hvor vi ikke er vant til den slags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *