3 tips du bør følge for at få en succesfuld housewarming

Det er altid spændende at holde en housewarming. Her får du mulighed for at vise dit nye hjem frem til dem du holder af, og samtidig skal I hygge jer og give den gas!

Hvis ikke du har prøvet det før, så kan det være en anelse svært at navigere i. Derfor får du her 3 gode tips til, hvordan du får en succesfuld housewarming.

God fornøjelse!

 

Velkomstdrinks er en god start

Selvom der ikke nødvendigvis er nogle helt klare retningslinjer for, hvordan en housewarming skal fungere, så er det stadigvæk en god idé at give et godt førstehåndsindtryk ved at tænke på sine gæster. 

Det er de færreste der vil sige nej til en velkomstdrink, så det kan være en rigtig god start, på en ellers spændende aften! Det er god stil at lave velsmagende velkomstdrinks.

Det kan engang imellem være svært at vide, hvordan en housewarming egentlig skal starte. Som nævnt, så er der ikke en måde at gøre det på, men en velkomstdrink kunne være et godt bud på, hvordan du bedst får budt dine gæster velkommen. 

 

Sørg for at der er mulighed for plads i køleskabet og is i fryseren

Til en housewarming er der ingen der forventer, at du bare står klar til at give alle drikkevarer. Oftest vil gæsterne tage deres egen med. 

Men når nu dette er tilfældet, så sørg for at have godt med plads i køleskabet, så dine gæsters drikkevarer ikke står og bliver varme. 

Hvis du har svært ved at få plads til det hele, så sørg som et minimum for at have en is fest med hjem fra Isklart. 

Her sørger du for, at der er rigeligt med is til alle dine gæster, så hvis deres drikkevarer ikke kan være i køleskabet, så er der i det mindste masser af is i fryseren, som de kan komme i deres drink. 

 

Sørg for at alle hygger sig

Til en housewarming er der som udgangspunkt mange mennesker med, især hvis du gerne vil have at alle dine venner på én gang, får lov at se dit hjem. 

Derfor kan det hurtigt være sådan, at ikke alle kender hinanden.

Vær opmærksom på disse gæster og sørg for, at de selvom ikke nødvendigvis kender hinanden, så kan de alligevel trygt hygge sig i de andres selskab. 

Det kan nogle gange være svært at være den eneste gæst der ikke kender andre, så sørg for at få dem inkorporeret i hyggen, så alle hygger sig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *