7 ting at overveje, når du læser tarotkort

Tarotkort kan bruges til mange formål, men et af de mest populære er at forudsige fremtiden. Der findes to typer: tarot og tarock. Tarotkort stammer fra et kortspil kaldet Tarocchi, som først blev spillet i Italien omkring 1440 og blev populært i hele Europa i løbet af det 18. århundrede. I dag forbindes det ofte med spådomskunst eller med at forudsige en persons fremtid på baggrund af, hvordan vedkommende trækker sit kort. Her er 7 ting, du bør overveje, når du læser din egen tarot!

– Du bør sikre dig, at du forstår alle betydningerne af hver position og symbol på tarotkortet, før du giver en læsning. Dette vil hjælpe med at give en mere nøjagtig læsning.

– Når du giver en tarotkortlæsning, skal du sørge for, at det, du siger, er positivt og opmuntrende for den person, der modtager det. Mens nogle mennesker kun bruger deres læsninger til personlige mål, kan andre have det meget dårligt med sig selv eller have lavt selvværd. Du ønsker ikke at forårsage dem mere nød ved at sige noget, der vil får dem til at føle sig dårligere tilpas.

– Når du læser tarotkort, skal du altid sørge for at være åben over for andre ting. Bare fordi du måske ser noget dårligt i en persons fremtid, betyder det ikke, at det ikke kan ændres eller helt undgås.

– En tarotkortlæsning er ikke et evangelium. Du bør altid tage hensyn til personens frie vilje, og hvad de ønsker at gøre. Hvis du ser noget i din læsning, som ikke er positivt, skal du ikke være bange for at fortælle personen, hvilke muligheder han/hun har, og lade ham/hende træffe beslutningen selv.

– Du bør også altid læse tarotkort for dig selv! Du kan få indsigt i ting, som du måske har tænkt eller følt, men var for usikker på at spørge om. Det kan også hjælpe dig med at forberede dig på fremtidige begivenheder, der kan ske i dit liv.

– Når du læser tarotkort, skal du altid være opmærksom på dine omgivelser, og hvem der er omkring dig. Hvis du laver en læsning for en anden person, skal du sikre dig, at de ikke kigger dig over skulderen eller forsøger at se kortene, mens du deler dem.

– Hvis du ikke er har tarotkort, så er det på tide, at du investerer i nogle. køb tarotkort på nettet eller find en spirituel butik nær dit hjem. De koster ikke meget, men vær opmærksom på, at tarotkort kan varierer i dets design, ligesom et almindeligt kortspil kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *