8 motivationstips til at komme i gang med hjemmetræning

Det kan være svært at motivere sig selv til at komme i gang med en træningsplan for hjemmetræning, men der er nogle meget enkle tips, der kan hjælpe. I denne artikel vil vi tale om vigtigheden af motivation, og hvordan det påvirker dine mål. Vi vil også give dig 8 tips til, hvordan du kan øge din motivation, så du begynder at se resultater af at træne hjemme!

8 tips til at øge din motivation til hjemmetræning

1. Spil musik, mens du træner. Det behøver ikke at være hurtigt eller energirigt, bare noget, der holder dit sind fokuseret på træningen og ikke ude i det blå.

2. Lav en tidsplan for dig selv med specifikke dage dedikeret til træning – og hold dig til den! Når du gør dette, vil det føles som noget, du skal gøre i stedet for bare noget, du har lyst til at gøre

3. Følg et træningsprogram på youtube. Det svarer til at have en person i øret, der coacher dig, mens du træner derhjemme – det er godt for motivationen og formen!

4. Sørg for, at de træningsprogrammer, der er tilgængelige, passer ind i din tidsplan, så der ikke er tvivl, om du kan klare dem. Det vil hjælpe dig med at holde fokus på dine fitnessmål.

5. Få et træningsprogram skræddersyet til dig. Baseret ud fra din vægt, aktivitet, og forventning. At du betaler dig for et program, vil også øge din motivation til rent faktisk at få det brugt!

6. Sæt deadlines for dig selv med mini-milepæle undervejs. Skriv ned, hvornår du vil være i form senest, og sæt derefter ugentlige eller månedlige udfordringer, der kommer tættere på for hver gang, f.eks. “Jeg vil løbe en kilometer i næste uge” – “Jeg vil tabe et kilo”, “Jeg vil gerne træne til et halvmaraton”. Delmål er godt, og give god motivation til at fortsætte.

7. Før en træningsdagbog, hvor du skriver ned, hvilke øvelser eller aktiviteter du laver, hvor lang tid det tog og dine tanker om dagen. Det vil ikke kun hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt, men det kan være virkelig motiverende at se alle de positive tanker på ét sted!

8. Træn med ven, som kan holde dig i ørene, når du begynder at finde på en masse undskyldninger for at springe over dagens træning. Hvis du aftaler at mødes, så så er der ingen tilbagegang!

God fornøjelse med din hjemmetræning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *