Brug en plaid i soveværelset

Der findes så mange lækre plaider i forskelligt materiale og farver og mønstre. Der er ikke noget så hyggeligt som en plaid, og du kan bruge den i din indretning i soveværelset.

Kvalitet tæller jo altid, så køb nu en ordentlig plaid! Et godt sted at købe plaider er faktisk her: https://merville.dk/kat/plaider/https:/merville.dk/kat/plaider/

Her er nogle forslag:

 

  • Hvis du har ensfarvet sengetøj på – det kan være hvidt eller blåt for eksempel – kan du bruge din plaid som et sengetæppe. Når du har redt sengen, lægger du plaiden ovenpå, så toppen af dynen og puderne stikker frem. Det giver en god og hyggelig effekt. Er det koldt om natten, beholder du jo bare plaiden oven på dynen.
  • Hvidt sengetøj er altid lækkert og nemt at bruge i indretningen. Find noget lækkert hvidt bomuldssengetøj, og sæt kulørte dekorative pyntepuder på sengen. Du kan matche det med en plaid, som passer til puderne, og lægge den skødesløst for enden af sengen. Leg lidt med antallet og størrelserne samt placeringen af puderne for at give det det look, du er efter.
  • Foretrækker du et almindeligt sengetæppe, så kig eventuelt efter et med 2 forskellige designs på hver side. Det giver dig både fleksibilitet, og det ser pænt ud, hvis du bukker det over i toppen, så man kan se begge designs.
  • Du kan også gå efter et mere stramt look, hvor du reder sengen pænt og nydeligt. Dernæst folder du din plaid sammen på midten på tværs og lægger det stramt ud over sengen. Det giver et mere rent look.
  • Når du sammensætter sengetøj, puder, plaider eller sengetæpper, så bør mindst en af delene være ensfarvet. Gå så efter, at mindst en farve fra det ensfarvede går igen i mønsteret, eller hvis alt er ensfarvet, at farverne komplimenterer hinanden.
  • Har du for eksempel et lækkert sæt sengetøj i bomuld, kan du også lege lidt med materialet af den plaid, du lægger på. Det kan være, at det er en mere løs plaid som for eksempel i et ”hæklelook” eller lignende. Det giver en god effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *