Stærke løsninger til boligen

Skabe på mål

Individuelle samtalekøkkener og ambience-tilpassede bryggerser… Jo da – vi har været det hele gennem flere gange. Køkkenproducenterne opfandt samtalekøkkenet for at sikre, at en meget stor del af de danske husstande kunne lide af dårlig samvittighed over, at man ikke havde den absolut basale nødvendighed på plads for et lykkeligt og harmonisk familieliv: Samtalekøkkenet!

Nå – nu er jeg nok lidt firkantet i min tilgang, og helt retfærdigt er det da heller ikke. Der, hvor jeg vil hen med dette er, at der faktisk er en hel stribe af andre muligheder for at skabe et perfekt køkken, et lækkert bryggers og badeværelse – og 100% tilpassede garderobeløsninger i soveværelset m.m.

Det kræver faktisk mindre, end de fleste tror!

Det perfekte køkken – billigere

Oppe i Nordjylland har man generelt en meget pragmatisk tilgang til det med penge og værdi. Tingene skal være noget VÆRD – og helst lidt mere værd, end de faktisk koster.

Samtidig har man en ganske uimponeret tilgang til alt det fisefornemme kjøwenhavneri, som er en bred betegnelse for alt det, der strømmer ud fra reklamebureauerne i Bredgade.

Læg det sammen med årtiers erfaring i, hvad kunderne ønsker, og hvad der er muligt på markedet – og krydr det så med moderne teknologi anno 2018, og du har opskriften på en vinder!

Og det er præcist, hvad folkene bag de to hjemmesider her har gjort: Kombineret årtiers erfaring med indkøb, kundepleje og helt ekstraordinær stor viden om markedet for køkkener, badeværelser og skabe:

  1. Skabsdesign.dk
  2. Barebilligst.dk

Når du nu er vendt tilbage fra at besøge de to hjemmesider, får du her lidt mere baggrund.

Garderobeskabe og skydedøre på mål

Det startede faktisk med, at ejeren fik en genial ide – og den var baseret på, at han havde et hav af kunder, der ønskede at bygge deres egne skydedørsskabe. At bygge et skydedørsskab – for eksempel en skydedørsgarderobe – er den mest effektive måde at udnytte pladsen på.

Ved at købe skydedøre på mål og de nødvendige hylder (også på mål) kan man jo bygge sit skab i præcist de dimensioner, der er plads til.

Den viden og det store behov på markedet byggede de så ind i et tegneprogram, der er tilgængeligt på hjemmesiden barebilligst.dk, og så nemt at bruge, at selv den mest fummelfingrede gør-det-selv mand eller kvinde kan bruge det. Og ikke nok med, at man kan tegne sit garderobeskab, skydelåger etc. på mål – man kan blot klikke ét sted, og ALT, der skal bruges til skabet er bestilt.

Underskabe og laminatbordplader

Lidt efter samme princip tilbydes en hel serie af meget høj kvalitet indenfor køkkenskabe, underskabe og bordplader til køkken og bryggers. Og også her er fleksibiliteten i højsædet:

Tegn dit eget køkken i 3D

Tegn dit eget køkken nemt

 

Ja – så nemt er det faktisk! Man tegner rummet i programmet, efter man har taget målene på det rum, der er tale om. Så putter man simpelthen skabe, skuffer, bordplader og alt andet ind med musen. Når man er tilfreds, får man prisen på hele herligheden og kan bestille med ét klik!

Tag et kig på det – også selvom du ikke lige står i dag og skal have nyt køkken eller et skydelågeskab. Det er faktisk ganske imponerende, hvad man kan med de to tegneprogrammmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *