Er du ked af livet?

Vi kender det alle sammen. Nogle gange kan vi gå gennem perioder i livet, der kan være svære. Der kan være sket noget livsændrende, eller vi kan være ramt af tristhed og ikke evner at få glæden tilbage.

Nogle gange kan det være en hjælp af få psykologhjælp, andre gange kan vi selv ændre på vores situation med nogle ændringer i vores tankegang og hverdag. Det har vi set på her i forbindelse med vores venskaber. Og har du behov for psykologhjælp, er der hjælp at hente her: https://nordiskkrisekorps.dk/

Venskaber

Venskaber er en de største bidragsydere til vores lykke i livet. Jo gladere en person er, jo mere sandsynligt er det, at han eller hun har en gruppe af gode venner, familie, et godt ægteskab og et godt social liv.

Det er derfor vigtigt at pleje sin omgangskreds og en af de vigtigste investeringer, du kan gøre. Du vil blive gladere og tiltrække flere mennesker og få venskaber med mere indhold og kvalitet – som så leder til mere positivitet og glæde i dit liv.

Travl hverdag

Vi har alle en travl hverdag, og det er så nemt at blive opslugt af alle vores pligter og gøremål, at vi svigter at vedligeholde vores venskaber. Tag dig derfor tid til at skrive, ringe og se dine venner. Det vil du ikke fortryde.

Dernæst er det vigtigt at se på, hvad du så gør med dine venner. At flade ud foran fjernsynet hver gang, I ses, gør ikke det store. Velfungerende venner taler med hinanden. De deler, hvad der sker i deres liv, og hvordan de har det.

Tænk over de ting, som du beundrer og er glad for ved din ven, og fortæl dem det. Det vil gøre din ven glad, og det vil også gøre, at de har lyst til at være en endnu bedre ven.

Glæde smitter, så omgiv dig med glade mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *