Flotte Odense plakater til dit hjem

Er Odense også en af dine absolut yndlingsbyer? Måske bor du i Odense, eller måske er du bare helt vild med byens puls og kultur. Uanset hvad er vi helt enige. Odense er en by med mange smukke bygninger og seværdigheder, som bestemt er noget, man kan være stolte af at elske. 

 

Vidste du, at du kan få Odense afbilledet som hele 2 byplakater? 

 

Læs med her og find ud af, hvad der er på en Odense plakat fra Vilakula, samt hvordan du kan bruge de flotte plakater i din bolig.


Dette kan du se på Odense plakaterne?

Odense er Fyns hovedstad og Danmarks tredje største by. Derfor fortjener byen hele to plakater, hvor bylivet og byens kultur er afbildet. Plakaterne er inddelt i en 5000-plakat og en Odense-plakat, hvor plakaterne både kan fungere hver for sig eller sammen, hvor ODEON, Kvægtorvet og Odense Station er et bindeled mellem de to smukke plakater af Odense. Bygningerne på Odense plakaten starter med Munke Mose og Odenses bryggeri Albani, som kan ses med en giraf-skorsten. Derefter har vi Frederiks Bro til indre by, hvor Kramboden, Fattigskolen og Sankt Albani Kirke blandt andet er repræsenteret. 

 

Dernæst har vi Flakhaven, Odenses smukke rådhus og til slut ser vi Odenses største turistattraktion H.C. Andersens hus. På billedet ser vi også Odense Havn, hvor FAF-bygningen og det Nordatlantiske hus ses. På 5000 plakaten starter vi med at se Kvægtorvet, Odense Teater og Odense Station. Herefter kommer vi forbi det skønne Hotel Plaza, Brandts Passage, Odense Banegårdscenter og Byens Bro, som binder Odense sammen. Dertil kan man blandt andet se domkirken Sankt Knuds Kirke, hvis spir rager hele 63 meter op. 

 

Sådan bruger du de fine plakater i dit hjem

Plakaterne er især gode, som midten af en flot gallerivæg, hvor de virkelig kan skinne igennem. Sæt eventuelt flere plakater af Danmark eller Odense rundt om de to plakater, så hele Danmark eller Odense kan blive repræsenteret. Dette kan være en fin personlig måde at vise med kunsten i din stue, hvor du har boet henne, hvor du kommer fra, og hvor du bor nu. Plakaterne kan samtidig være et godt samtalepunkt over en middag, eller når du har venner på besøg, da mange kender til Odense eller har boet der på et tidspunkt i sit liv. Altså kan man nemt snakke om bygningerne og seværdighederne på plakaterne. Måske har du endda besøgt de fleste af dem?  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *