Når der skal penge til NU!

Min gamle ven, der bærer kælenavnet “Trucker Morten” er en af de gutter, der er medlem permanent af 0,1 tons klubben.

Det stiller selvfølgelig visse krav til hans tøjindkøb, der skal være i mange gange XL størrelse for at kunne omslutte hans voksende vom. Han er samtidig ganske trængt på pengepungen, så det er ikke altid nemt for ham at kunne udnytte, når der er gode tilbud på det store tøj.

Udsalg og ingen penge – hvad nu?

TM handler primært sit tøj online, da han er lidt berørt over, at han – trods sine ønsker om at være muskuløst stor – faktisk blot er stor. Jeg tror ikke, han er decideret flov over sin størrelse, men han har det bare bedre med at købe på nettet, og det gør han her: https://www.storedrenge.dk/

Den kære trucker (det kan han godt lide at blive kaldt, selvom det er en bette varevogn, han drøner rundt i), er også tilpas nordjyde til, at han ikke kan holde ud ikke at udnytte de gode tilbud.

Da han for ikke så længe siden fik et nyhedsbrev om, at hans yndlingsbutik havde et stort udsalg af de mærker, han især foretrækker, var han lige ved at gå ned med flaget, for det varet kortvarigt udsalg, og han havde lavvande i kassen. Men løsningen dukkede op via en anbefaling fra en af hans kammesjukker nede fra bodegaen:

Tag da et gratis lån!

Klaus Jørgen (hans buddy) gav ham en hjemmesideadresse, der udvælger og sorterer de bedste tilbud på de lån, man kan tage og betale tilbage hurtigt og dermed slippe for både renter og gebyrer.

Morten bruger denne hjemmeside, som hedder Lån-gratis.dk.

Den måtte Morten alligevel tygge lidt på, for det at kunne blive hjulpet med et ganske vist kortvarigt lån uden at skulle betale renter, ja det var lige noget, der talte til hans genetisk betingede nordjyske nærighed 🙂

Hvordan er gratis muligt?

Vi talte om det bagefter – da han havde taget et gratis lån og i øvrigt betalt det tilbage inden de 30 dage – og vi blev enige om, at det måtte handle om at skabe gode relationer med kunder, der så snere vil være interesserede i at tage endnu et lån. Om det så er kviklån, SMS lån: Broker-laan.dk eller måske endda et billån: Mange af lånefirmaerne tilbyder dem alle og endda også kassekredit og kreditkort!

Ved at skabe et godt forhold og tilbyde den rentefrie og dermed gratis kredit i 30 dage, opnås jo et kendskab, som de så sikkert kan formidle til indtægt på et senere tidspunkt.

Uanset hvad: Det er jo en hel del mere komfortabelt at kunne låne penge gratis hos et selskab end det er at spørge venner eller familie om et kortvarigt lån, ikke?

Kilde: Lån-gratis.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *